Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.−8.8.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Jokin aika sitten päätit toteuttaa erään unelmasi. Asia taisi kuitenkin jäädä unholaan muiden kiireiden mennessä edelle. Tällä vähän rauhallisemmalla viikolla voisit paneutua asiaan uudelleen. Lopputulos koituu kaikkien sinua lähellä olevien eduksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko sinusta joskus, että sinua pidetään itsestäänselvyytenä? Ajatus voi toisaalta tuntua mukavalta, sillä se voi tarkoittaa, että olet luotettava ja arvokas. Siitä huolimatta nyt on sinun vuorosi olla saamapuolella, saada kiitosta asioissa, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos lupaat jotain toisille, älä unohda joustavuuden merkitystä. Näin vältyt väärinkäsityksiltä. Huomaat onneksesi, että saat tukea perheeltä ja ystäviltä, jos joku heittäytyy hankalaksi. Eräs, jota haluat suojella, osoittautuu luultua sinnikkäämmäksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Palaa ajatuksissasi takaisin aikaan, jolloin sinulle oli selvää, millainen halusit olla ja mitä tehdä. Löysitkö toiveen, joka olisi vielä toteuttamiskelpoinen? Harkitse asiaa. Ehkä jollain läheiselläsi on ollut sama kaipuu. Olisiko pieni keskustelu paikallaan?

Jousimies 22.11.–20.12.

Roihuava intohimo saattaa jopa yllättää sinut. Jos joku vähättelee ideaasi, hän voi yrittää johdatella sinua sivuraiteelle. Epäile rauhassa ja tutki asioita tarkemmin, jos siltä tuntuu. Tiedät yleensä itse parhaiten, milloin kaikki on kohdallaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Pidätetyt tunteet saattavat tulla nyt esiin. Voit toki jättää ne huomiotta, mutta haluatko? Ilmaise itseäsi vapaasti. Mitä sitten, jos toiset näkevät sinut sellaisena kuin olet? Epätäydellisyys ja jopa haavoittuvaisuus voivat tehdä sinusta entistä rakastettavamman.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jotkin asiat näyttävät nyt karkaavan käsistäsi. Sen ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa rakkauselämääsi. Asiaa kannattaa toki pohtia, sillä väärinkäsityksiä voi syntyä. Ole oma itsesi, mutta kuuntele kuitenkin tarkkaan, mitä kumppanisi haluaa kertoa sinulle.

Kalat 19.2.–19.3.

Kaikki ihmiset eivät aina näe herkkyyttäsi ja saattavat kaataa omat ongelmansa niskaasi. Kuka sellaista kaipaa? Nyt on sinun vuorosi pitää välillä vähän hauskaa, mutta älä odota toisten järjestävän sitä sinulle. Elä tässä hetkessä ja nauti.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet miettinyt paljon tavoitteitasi viime aikoina, mutta onneksi tämä viikko tuo selvyyttä asiaan. Jokin satunnainen huomautus tai muutos jonkun toisen tilanteessa voi olla tarvittava käännekohta. Mysteeri, jonka olet saattanut jo unohtaa, on ratkennut itsestään.

Härkä 20.4.–20.5.

Innostut käyttämään mielikuvitustasi ja improvisoimaan. Jokainen uusi tilaisuus tarjoaa monia eri mahdollisuuksia. Tutki tarkkaan kaikki vaihtoehdot, ettet sorru valitsemaan helpointa ja tutuinta tapaa. Uudet kokemukset tekevät elämästä kiinnostavamman.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pysyvyys on sinulle tärkeää. Elämäsi keskeiset asiat auttavat sinua yllättävien ja epämukavien aikojen läpi. Nyt kun asiat eivät oikein mene haluamaasi suuntaan, tiedät kenen puoleen voit kääntyä kaivatessasi järkevää mielipidettä. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Läheisesi luottavat sinuun ja saattavat olla jopa riippuvaisia tuestasi, mutta milloin teet jotain itsesi hyväksi? Omien tarpeidesi huomioiminen leimaa vahvasti tätä kuuta. Sinulla on taitoja ja tarpeita, joiden täytyy tulla päivänvaloon. Hemmottele välillä itseäsi.

Lue myös:

Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

X