Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.-8.11.

1.11.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mahdollinen onnenpotku raha-asioissa voi helpottaa talouttasi. Tästä voi olla apua, kun kuulet uutisia eräästä sukulaisesta. Ehkä joku tarvitsee tukea päästäkseen eteenpäin. Rakkaus on nyt intohimoista, jopa tuskallista. Mutta ajan mittaan voitat enemmän kuin häviät.

Jousimies 22.11.–20.12.

Viikko on täynnä yllätyksiä. Erään idean läpivieminen työelämässä voi vaatia melko monimutkaisia toimenpiteitä. Pyydä apua ystävältä, jos hän vaikuttaa sinusta kokeneemmalta. Tuntuuko sinusta välillä, että sinua painostetaan? Älä stressaa turhista.

Kauris 21.12.–19.1.

Pidä töissä ohjakset käsissäsi ja ponnistele yhteisten tavoitteiden eteen. Toiset voivat vaikuttaa nyt vähän tylsiltä. Ehkä he tarvitsevat reipasta otettasi ja ideointikykyäsi päästäkseen vauhtiin. Voisit keksiä jotain yhteistä tekemistä, mitä he eivät voi vastustaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Yritä ottaa rennosti aina kun mahdollista. Olet luultavasti jo tehnyt oman osuutesi. Toisia saattaa ärsyttää, jos muutat mieltäsi vähän väliä. Toisaalta juuri se tekee sinut entistä spontaanimmaksi ja hauskemmaksi. Koeta piristää muitakin, et menetä siinä mitään.

Kalat 19.2.–19.3.

Miksi sietäisit lähelläsi ihmisiä, jotka vaikuttavat mielialaasi negatiivisesti? Pärjäät varmasti paremmin ilman toisten vähättelyä. Nyt ei kannata kääntyä takaisin päätöksissäsi, sillä se mitä haluat, on edessäpäin. Uskoudu rakkaimmillesi, he saattavat yllättää sinut.

Oinas 20.3.–19.4.

Ole utelias ja valmis yllätyksiin. Kenties tapaat vanhan ihastuksen. Valjasta energiasi keskittyäksesi asioihin, joista olet todella kiinnostunut. Omistautuessasi täysin asiallesi olet parhaimmillasi ja saat itsestäsi eniten irti. Käytä enemmän mielikuvitusta rakkaudessa.

Härkä 20.4.–20.5.

Tilanne ei ole ihan toivomasi mukainen, mikä voi olla pieni pettymys. Pidä kuitenkin pää kylmänä ja hio yksityiskohtia ennen kuin teet päätöksen. Erilaisten mielipiteiden ansiosta tunteet voivat käydä kuumina. Muista myös, että eräs kotona voi tuntea itsensä laiminlyödyksi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Käytä mielikuvitustasi ratkaistaksesi arvoituksen. Saatat tuntea olosi mukavaksi ihmisten seurassa, jotka uppoutuvat puhelimeensa tai tietokoneeseensa. Älä kuitenkaan aliarvioi todellisen keskustelun ja kosketuksen tarvetta. Tee elämästä todellista.

Rapu 21.6.–22.7.

Ole valmis muuttamaan suuntaa, jos onnistuminen sitä vaatii. Ympärilläsi on ollut ja on yhä paljon intohimoisia tunteita. Vanhan rakkauden lämmittäminen voi myös tulla kyseeseen. Ole silti varovainen, sillä rakkauteen rakastuminen on lyhytnäköistä. Älä kiirehdi.

Leijona 23.7.–22.8.

Pyri välttämään ihmisiä, jotka yrittävät käyttää hyväkseen kiirettäsi. Sinun ei tarvitse olla aina ystävällinen. Joskus mietit liikaa sitä, mitä toiset ajattelevat sinusta, vaikka heidän mielipiteillään ei itse asiassa olisi mitään merkitystä. Ole luova rakkauselämässä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tähtää maaliisi hienovaraisesti, sillä jotkut voivat yrittää häiritä sinua. Suosi ja kannusta kuitenkin ihmisiä, jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella ja tekevät olosi mukavaksi. Koeta välttää multitaskausta tällä viikolla, sillä se vain väsyttää ja sotkee ajatuksiasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Iloitse mahdollisuudesta mennä johonkin uuteen paikkaan tai tehdä jotain erikoista. Eräs, joka heittää sinulle haasteen, taitaa tuntea sinut paremmin kuin kuvittelit. Otatko haasteen vastaan? Saatat tutustua uuden ystävän kautta kiinnostavaan henkilöön. Aiotko ottaa hänestä selvää?

Suosittelemme