Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.-8.3.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kalat 19.2.–19.3.

Toiminnan puute voi johtaa turhautumiseen, kun kunnianhimoinen suunnitelmasi saa kapuloita rattaisiin. Ole kärsivällinen, sillä vauhti kiihtyy pikkuhiljaa. Älä kuitenkaan odota liikoja, ettet pety. Luota vaistoihisi rakkaudessa. Myös tässä asiassa kärsivällisyys palkitaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Jokseenkin nuiva suhtautuminen toisiin tällä jaksolla voi alentaa vireystilaasi. Älä välttele toisten seuraa ainakaan työpaikalla, sillä siitä voi aiheutua helposti harmia. Kotona voit saada osaksesi ivallisia vihjailuja avoimuutesi vuoksi, mutta onneksi se menee pian ohi.

Härkä 20.4.–20.5.

Törmäät kiihkeästä asenteestaan tunnettuun henkilöön. Ajattele, ennen kuin sanot mitään. Voitaisiinko sanasi tulkita väärin? Vältä salaisuuksien tai juorujen levittelyä. Tunnet olosi kaikkea muuta kuin tylsäksi, ja kipinöivä otteesi rakkauselämään voi inspiroida kumppaniasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Luotatko siihen, että viehätysvoimasi ansiosta saat tällä jaksolla sen, mitä haluat? Ehkä näin on, mutta valitse silti sanasi huolella. Jokin sinusta huvittava asia voi olla vakava paikka jollekin toiselle. Ole huolellinen raha-asioissa ja tutki tarkkaan saamasi ohjeet.

Rapu 21.6.–22.7.

Positiivinen asenteesi voi auttaa alamaissa olevaa läheistäsi. Ehkä hän tuntee itsensä laiminlyödyksi? Sinun ei tarvitse löytää ratkaisuja ongelmiin vaan tarjota mahdollisuuksia. Jokin ehdottamasi asia voi kohdata vastarintaa kotona. Peräänny ja odota parempaa aikaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Ole luova mutta vältä turhia riskejä. Muista pitäytyä tosiasioissa. Joku voi ottaa tosissaan asian, jota itse pidät mitättömänä tai hauskana. Mielipiteesi saattaa muuttua, kun kokonaiskuva selviää. On äärimmäisen tärkeää, että olet ystävällinen ja tarjoat auttavan kätesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Muutama vuosi sitten tekemäsi sopimus erään läheisen kanssa ei näytä toimivan, mikä on tietysti pettymys. Älä kuitenkaan luovuta, vaan yritä löytää kompromissi. Olkaa joustavia molemmin puolin, sillä nyt ei ole äkkinäisten tai huomiota herättävien muutosten aika.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tulet tällä jaksolla jonkinlaiseen tienristeykseen ja sinun on tehtävä päätös. Sinun kannattaisi nyt valita jo aiemmin koettu ja testattu vaihtoehto. Se voi tuntua tylsältä, mutta tiedät, että se ainakin toimii. Pyydä viikonloppuna sitä mitä haluat, ja saatat jopa saada sen!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka olet kepeällä tuulella, koeta keskittyä jakson keskivaiheilla. Asia ei ole niin vähäpätöinen kuin miltä aluksi näyttää. Saatat joutua riitoihin, ellet ota kumppanisi toiveita huomioon. Haluaisitko myös itse jotain? Voisitko kysyä sitä nyt? Luota vaistoihisi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jokaisella on omat mielipiteensä eräästä asiasta, ja he aikovat myös kertoa ne sinulle. Tämä tulee selväksi jakson edetessä. Tiedät kuitenkin todella hyvin, miten itse haluat asioiden etenevän. Viikonloppuna olet vahvimmillasi. Yritä taivutella silloin kumppaniasi kannattamaan suunnitelmaasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Alkujakson energiavajaus vaihtuu pian haluun saada asioihin vauhtia. Saat ehkä toisilta taustatukea tai päätät vihdoinkin delegoida joitakin töitäsi. Älä unohda viehätysvoimaasi. Viikonloppuna onnenkantamoinen piristää mieltäsi ja kirkastaa tulevaisuudennäkymiä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakson rauhallinen alku voi turhauttaa. Pyri välttämään mahdollisia häiriötekijöitä, jotta saat lupaamasi työt tehtyä. Se on eräälle tärkeämpää kuin uskotkaan. Lupauksen pitäminen osoittaa, kuinka paljon arvostat suhdetta. Jotkut asiat voivat odottaa, mutta tämä ei.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X