Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.–8.3.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Taloudellinen tilanteesi saattaa pian kohentua: teet ehkä uuden työsopimuksen tai saat palkankorotuksen. Tulevalla viikolla on aika pysähtyä miettimään, mitä voisit tehdä menestymisen eteen. Luota vaistoihisi.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä viikolla alat pohtia, oletko menossa oikeaan suuntaan. Olet ehkä tuntenut tyytymättömyyttä elämäntilannettasi kohtaan, joten käytä aikaa tulevaisuutesi miettimiseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Kun luotat intuitioosi, voit oivaltaa henkilökohtaisesta elämästäsi jotain, joka on vaivannut sinua jo kauan. Eräs pitkään toivomasi asia saattaa vihdoin käydä toteen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinun on vaikea tehdä päätöksiä, sillä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on niin paljon. Toimi rohkeasti! Luvassa on myös iloinen yllätys: tulet todella nauttimaan eräästä kohtaamisesta.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä viikolla saat erityisen mahdollisuuden. Kannattaa toimia rohkeasti. Jos uskallat nyt ottaa haasteen vastaan, et tule katumaan sitä. Kun luotat itseesi, pystyt mihin tahansa.

Leijona 23.7.–22.8.

Haluatko edistää jotain suunnitelmaasi? Oletko miettinyt, että voisit kysyä muilta apua? Se voisi olla järkevää, sillä silloin pääsisit tyydyttävään lopputulokseen. Älä pelkää ottaa yhteyttä muihin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tulevalla viikolla jokin tärkeä suunnitelma etenee ratkaisevaan vaiheeseen. Nyt on vielä mahdollisuus tehdä siihen viime hetken muutoksia. Jos tarvitset joltakin luvan tai hyväksynnän, hanki se mahdollisimman pian.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet, että olet valmis tekemään jotain uutta ja jännittävää, varsinkin jos olet kyllästynyt päivittäisiin rutiineihisi. Tarvitsisit nyt myös kokemuksen, joka sekä kohottaisi mielialaasi että lataisi akkujasi. Ole siis oma-aloitteinen ja tee asian eteen jotain.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Onko sinun vaikea tehdä päätös tavallista kinkkisemmässä asiassa? Älä pelkää kompromissien tekemistä, sillä kultainen keskitie voi olla paras vaihtoehto tällä hetkellä. Älä luovuta, niin saatat saada mahtavan palkinnon.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja valmis astumaan ulos mukavuus­alueeltasi. Tulevalla viikolla saatat yhdistää voimasi jonkun toisen kanssa luovaan projektiin tai yritysideaan liittyvässä asiassa. Älä epäröi laittaa kaikkea osaamistasi peliin.

Kauris 21.12.–19.1.

Tulevan viikon tapahtumat voivat olla avainasemassa tärkeisiin suunnitelmiin liittyen. Et ehkä ole ollut tähän mennessä kaikkeen tyytyväinen. Jatka sinnikkäästi suunnitelmien tekemistä, niin huomaat, että edistyt nopeammin kuin luulit.

Vesimies 20.1.–18.2.

Yksi onnekas kohtaaminen voi muuttaa tämänhetkisen tilanteesi aivan toiseksi. Saatat päätyä yhteen sellaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat sen, mitä sinulla on tarjottavana. Mieltäsi painavat ongelmat voivat lopulta ratketa erittäin nopeasti.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X