Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.–8.6.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakso on uusien alkujen aikaa. Saatat innostua aloittamaan uuden harrastuksen, starttaamaan mielessäsi hautuneen projektin tai etenemään läheisessä suhteessa. Pystyt viimein tasapainottamaan elämääsi, joka on voinut tuntua viime aikoina ylä- ja alamäeltä.

Rapu 21.6.–22.7.

Unelmasi voivat ohjata sinua kohti seesteisempää tulevaisuutta. Meditaatio tai jooga voisivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin sisintäsi. Tulevat viikot ovat aiempaa levollisempia, ja tunnet olosi eheämmäksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Viehätysvoimasi ja karismasi tulevat nyt hyvin esille. Uuden kuun rohkaisemana hakeudut uusiin piireihin ja saatat tavata kiinnostavia ihmisiä. Työelämässä mahdollisesti kokemasi takapakit ovat pian taaksejäänyttä aikaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat aloittaa projektin, johon kuuluu aiempaa enemmän kirjallisia tai suullisia tehtäviä. Tartu haasteeseen, mutta ole harkitsevainen, ettet innoissasi ota kontollesi enempää asioita kuin jaksat kantaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Merkuriuksen ansiosta talousasiat näyttävät kehittyvän nyt hyvään suuntaan. Tästä viikosta alkaen pystyt käyttämään hyväksesi luovia taitojasi ja olet entistä tehokkaampi. Vältä pikaisia johtopäätöksiä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Oletko miettinyt elämänmuutosta? Nyt siihen voisi olla hyvä sauma. Saatat hakeutua eroon ihmisistä, jotka eivät aja asiaasi. Samalla saat tilaa uusille mahdollisuuksille ja ihmissuhteille.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko valmis etenemään orastavan suhteen kanssa? Uusi kuu voi yllyttää sinua ryhtymään toimeen. Jos olet tuntenut turhautuvasi jonkin työasian tai jokapäiväisen rutiinin suhteen, nyt alkaa helpottaa. Pian olet täydessä vauhdissa.

Kauris 21.12.–19.1.

Tunnetko törmänneesi seinään jonkin ongelman kanssa? Onneksi tilanne on jo kehittymässä parempaan suuntaan. Älä peräänny, jos kohtaat mahdollisuuden, josta olet haaveillut jo pitkään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Itseluottamuksen puutteessa olet saattanut laittaa kapuloita rattaisiin. Sinulla ei kuitenkaan ole syytä epäillä kykyjäsi. Onnistumisten myötä huomaat, että pystyt paljon parempaan kuin uskoitkaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä näpertele pikkuasioiden kanssa, kun sinulla on mahdollisuuksia vaikka mihin. Et voi koskaan tietää, mihin pystyt, jos et edes yritä. Luota itseesi ja kuuntele sisintäsi, niin pysyt oikealla tiellä.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinun täytyy ehkä ottaa muutama askel taaksepäin päästäksesi kunnolla eteenpäin. Mieti asioita uudelleen ja korjaa suunnitelmiasi, niin tulokset ovat entistä parempia. Älä pidä tätä epäonnistumisena, vaan tarpeellisena askeleena kohti voittoa.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnet olevasi valmis ottamaan suuria riskejä, mutta koeta kiinnittää huomiota myös käytännön asioihin. Uraauurtavat ja rohkeat ideasi ovat vaikuttavia, mutta ne voivat mennä hukkaan, ellet ota huomioon tärkeitä yksityiskohtia.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X