Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.–8.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Väärinkäsitykset ovat mahdollisia, joten varmista, että toiset kuulevat sanomasi oikein. Virheitä voi sattua, vaikka asiat tuntuisivat olevan kunnossa. Nyt kannattaa mennä virran mukana, älä turhaan yritä saada toisia taipumaan tahtoosi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rohkaistut ottamaan ohjat käsiisi. Tasapainoinen näkökulmasi ja oikeudentajusi ovat juuri sitä, mitä nyt tarvitaan. Myötätuntoinen asenteesi saa sinut auttamaan toisia, vaikka et aina edes haluaisi. Älä tunne syyllisyyttä, jos haluat kieltäytyä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Monet ihmiset odottavat sinun täyttävän heidän toiveensa. Kerro heille suoraan, jos tilanne ei miellytä sinua. Jakson lopulla on tilinteon aika, jolloin voit pyytää toisilta palveluksia ilman selittelyjä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Juuri kun olet saamassa palaset kohdalleen, saatat lannistua hitaan etenemisen edessä. Älä anna sen pilata suunnitelmia­si, vaan jatka eteenpäin. Jakson lopulla huomaat, että olet saanut aikaan paljon enemmän kuin ikinä uskalsit toivoa.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat hämmennyksissäsi sekoittaa ilmiselvät asiat ja ihmetellä, miksi edes vaivauduit yrittämään. Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee parhaasi. Loppujaksosta huomaat, että asiat selviävät lähes itsestään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Nyt olisi sopiva hetki tehdä yhteistyötä niiden ihmisten kanssa, jotka voisivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kenties he pystyisivät avaamaan mielesi uusille ideoille. Pidä huoli rahasta, sillä virheet voisivat tulla kalliiksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Ymmärtävätkö toiset sinut väärin? Ulosantisi ei ehkä ole nyt parhaimmillaan. Jos voit siirtää tärkeistä asioista päättämisen ensi viikkoon, tee se, sillä silloin sinulla on parempi mahdollisuus saavuttaa toivomasi lopputulos. Luota vaistoihisi.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulla voi olla paljon tekemistä, mutta keskittyminen saattaa olla hankalaa, ja tekisit mielelläsi kaikkea muuta kuin paiskisit hommia. Todellisuus tulee aina vastaan, joten koeta ryhdistäytyä ja tartu toimeen väsymyksen tunteesta huolimatta.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisitko saada ajankäyttösi tasapainoon? Teetkö asioita toisten mieliksi ja suret jälkeenpäin siihen tuhlaamiesi tuntien määrää? Pidä kiinni omasta ajastasi ja huolehdi paremmin jaksamisestasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulla saattaa olla paljon ideoita, mutta jos et päätä edistää niitä, mitään ei tapahdu. Toisten tuki on oleellisen tärkeää. Heidän rohkaisunsa kantaa sinua eteenpäin päätöksissäsi. Luota vaistoosi, sillä se johtaa sinut suoraan päämäärääsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet sopusoinnussa itsesi kanssa. Noudata intuitiotasi, sillä se johdattaa sinut tekemään oikeita päätöksiä. Toisilla saattaa olla suunnitelmia sinun varallesi, mutta tee asioita, jotka tunnet sydämessäsi sinulle sopiviksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Elämännälkäsi on kyltymätön, mikä tekee sinusta suosittua seuraa. Jos kohtaat esteitä, älä anna niiden pysäyttää sinua. Pidä niitä ohjenuorana, joiden avulla voit muuttaa kurssisi suuntaa. Etenet kohti asioita, jotka merkitsevät sinulle eniten.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X