Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.−26.7.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulle tarjoutuu viikonloppuna mahdollisuus loistaa ja olla parhaimmillasi. Tästä innostuneena saatat satsata kampaajakäyntiin tai uuteen vaatekertaan. Älä murehdi työasiaa, jota et voi tällä hetkellä muuttaa. Katso eteenpäin ja luota viehätysvoimaasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet hurmaavalla tuulella, ja viikosta tulee romanttinen. Nautit, kun saat tehtyä toisten olon mukavaksi. Älä anna työasioiden sotkea viikonlopunviettoa. Loppujen lopuksi kaikelle on aikansa ja paikkansa. Hyvännäköinen muukalainen saattaa hämärtää arvostelukykyäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jakso on kaikin puolin vähän sekava, joskin myös nautittava. Työelämässä saatat joutua uudelleen vanhan projektin pariin. Nyt voit näyttää toisille kärsivällisen puolesi. Yllättävä ehdotus voi hermostuttaa viikonloppuna. Aiotko kysyä sukulaisen mielipidettä asiaan?

Vaaka 23.9.–22.10.

Säilytä sinulle uskottu salaisuus. Saatat tuntea jopa omahyväistä tyytyväisyyttä pitäessäsi sen omana tietonasi. Mielikuvituksesi käy ylikierroksilla etenkin rakkauden suhteen. Sinua ihaileva henkilö ei ole vielä valmis myöntämään tunteitaan. Älä painosta tai väheksy asiaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Yritä säilyttää positiivisuus kaiken kriittisyytesi keskellä. Nyt kannattaa keskustella eri vaihtoehdoista ja tehdä suunnitelmia tulevaisuutta varten. Älä takerru yksityiskohtiin, joita et voi muuttaa. Luo katse tulevaisuuteen, älä mieti liikaa menneitä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Positiivinen asenne on äärimmäisen tärkeä tällä jaksolla. Saatat vaikuttaa toisten silmissä salaperäiseltä tai vähän erikoiselta. Toisaalta et välitä muiden mielipiteistä ja jätät mielelläsi juorut omaan arvoonsa. Keskity ajoissa viikonlopun suunnitteluun.

Kauris 21.12.–19.1.

Tuntuuko välillä, ettet ole kotonasi oikein missään? Jakson sekavuudesta huolimatta aurinkoinen puolesi pääsee esille. Tiedät, että aika hoitaa useimmat ongelmat ilman, että sinun täytyisi tehdä paljonkaan asian eteen. Saat apua ystävältä, kun osaat esittää oikeat kysymykset.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko lomatuulella? Kaikkien ponnistelujesi jälkeen olet tosiaan ansainnut hengähdystauon. Sukulaiset saattavat testata kärsivällisyyttäsi. Muista, että tämä on vain väliaikaista. Toiset arvostavat sinua, joten sinun kannattaisi olla itsekin tyytyväinen saavutuksiisi.

Kalat 19.2.–19.3.

Asiat eivät suju nyt kovin joustavasti, ja pienoinen hämmennys valtaa mielesi. Toisaalta kaikki muutkin ovat nyt samassa tilanteessa. Jakson loppua kohden asiat selkenevät, ja voit onnitella itseäsi hyvin tehdystä työstä. Kuinka aiot nyt hemmotella itseäsi?

Oinas 20.3.–19.4.

Musiikki ja tanssi inspiroivat nyt sinua. Asiat, joista nautit joskus aiemmin, kokevat mielessäsi renessanssin. Nauti täysin siemauksin, sillä tällaista huumaa ei koe kovin usein. Eloisa kumppani yllättää sinut viikonloppuna. Olitko kenties aliarvioinut häntä aiemmin?

Härkä 20.4.–20.5.

Kiireinen viikko vie romanttiseen viikonloppuun. Ryhdy suunnittelemaan ajoissa, niin saat siitä mahdollisimman paljon irti. Nyt ei kannata jäädä kotinurkkiin nyhjäämään. Ystäväsi haluavat innokkaina esitellä sinulle erityisen henkilön. Heittäydy vapaalle!

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakso on omiaan uusien ihmisten tapaamiseen. Vähän tylsäksi luulemasi henkilö onnistuu yllättämään sinut totaalisesti. Lapsenomainen innostuksesi näyttää tosiaan inspiroivan muita. Koeta olla kärsivällinen erään nuoren ja kokemattoman kanssa.

X