Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.–26.1.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin unohduksissa ollut asia herää taas henkiin. Hanki apua sen käsittelyyn, jos ongelma ei tunnu ratkeavan omilla keinoillasi. Auringon siirtyessä merkkiisi itseluottamuksesi kasvaa, ja olet valmis tekemään jotain uraauurtavaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Päästä irti ihmisestä, joka aiheuttaa ongelmia. Mikään ei muutu, jos itsepintaisesti pidät kiinni vanhasta. Hakeudu samanmielisten seuraan. Sinua odottaa vaihe, jolloin voit rentoutua ja ladata akkuja.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat päättää luopua jostain sopimuksesta tai työstä saavuttaaksesi entistä enemmän. Myös elämänlaatusi painaa vaakakupissa. Etsit lähellesi ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella. Edessä siintää uudenlainen, melko tunteikas jakso.

Härkä 20.4.–20.5.

Jos tunnet jonkin uhkaavan sinua, saatat torpata koko asian välttääksesi stressiä. Onko se välttämätöntä? Olet puolustuskannalla, minkä vuoksi voit menettää lupaavan tilaisuuden. Astu rohkeasti esiin ja näytä kaikille osaamisesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Muutoksen tuulet ovat ilmassa, ja siirryt vihdoin ajattelusta tekoihin. Saatat miettiä erilaisia keinoja, jotka tekisivät elämästä helpompaa ja vapaampaa. Jokaisen tekemäsi päätöksen myötä tunnet olosi paremmaksi. Olet valmis tähtäämään korkealle.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunteet käyvät kuumina, etkä ole varma, ketä tilanteesta voisi syyttää, sinua vai jotakuta toista. Jompikumpi voi päätyä ratkaisuun, jota katuu myöhemmin. Hienotunteisuudella ja puhumalla löydät ratkaisun, jolla läheisyys löytyy uudelleen.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis päästämään irti asioista, jotka estävät sinua toteuttamasta itseäsi. Edessäsi on täysin uusi vaihe, jos onnistut irrottautumaan vanhasta ja antamaan tilaa uudelle. Jollakulla menneisyydestä saattaa olla sinulle kallisarvoisia neuvoja.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat suhtautua johonkin asiaan henkilökohtaisesti ja ylireagoida. Hengähdä ja ota iisisti, niin elämä tuntuu helpommalta. Pystyt tekemään parempia päätöksiä, jos saat asiaan vähän etäisyyttä. Rutiinien ravistelu voisi lisätä työn iloa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Varo valtataisteluja, jotka voivat saada tilanteen kotona epätasapainoon. Ole hienovarainen ja valmis keskusteluihin, jotka voisivat puhdistaa ilmaa. Huomaat, että tarjolla on positiivisesti yllättäviä ratkaisuja.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sanasi voivat sisältää monenlaisia merkityksiä, mikä voi aiheuttaa päänvaivaa läheisillesi. Ilmaise itseäsi entistä selvemmin ja ole valmis kokeilemaan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tukahdutetut tunteet voivat vaivata sinua, ja saatat tuhlailla hemmotellaksesi itseäsi. Kenties kaipaat vain halausta ja aiempaa läheisempää yhteyttä tärkeään ihmiseen. Koeta löytää avain sovintoon, niin tilanne ratkeaa parhain päin.

Kauris 21.12.–19.1.

Intensiivinen energisyytesi voi joskus hämmentää toisia. Kenties voisit kelata vähän taaksepäin ja antaa toisten sanoa sanottavansa, jotta vältytte mielipahalta. Loppujaksosta pystyt tekemään viisaita päätöksiä raha-asioissa, mikä rauhoittaa mieltäsi.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ennea­grammitesti

X