Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.−27.1.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.-18.2.

Saatat etsiä elämän syvempää tarkoitusta ja sen myötä huomaat itseluottamuksesi kasvaneen. Monien muutosten keskellä on luonnollista tuntea epävarmuutta. Nyt keskittymiskykysi terävöityy. Loistavalta kuulostava idea voi aiheuttaa pientä kitkaa kotona.

Kalat 19.2.–19.3.

Tulevien viikkojen aikana sinulla on mahdollisuus pohtia asioita rauhassa, mikä helpottaa löytämään tuoreen näkökulman elämän perusasioihin. Tutkimalla sisintäsi voit löytää asioita, jotka ovat saattaneet aiheuttaa ahdistusta. Jokin tapaaminen voi olla kohtalokas.

Oinas 20.3.–19.4.

Hakeudu sellaisten ihmisten pariin, joiden kanssa sinulla on samoja kiinnostuksen kohteita. Samalla aaltopituudella olevien seurassa pääset rentoutumaan ja pystyt puhumaan vapaasti. Työskentelet nyt paremmin yhdessä toisten kanssa kuin yksin.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinun kannattaa nyt markkinoida taitojasi, jakaa ideoitasi ja näyttää toisille, mihin pystyt. Saatat innostua edessäsi olevista mahdollisuuksista, mutta älä anna niiden temmata sinua mukaansa, äläkä lupaa enemmän kuin mitä pystyt toteuttamaan. Etene askel kerrallaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Joka suunnasta näyttää avautuvan uusia mahdollisuuksia, mikä tekee tästä ajasta jännittävää. Tulevina päivinä huomaat tilaisuuden, joka voi avata oven johonkin uuteen. Haluaisit toimia välittömästi, mutta nyt kannattaa silti edetä rauhallisesti.

Rapu 21.6.–22.7.

Pohdi asioita, jotka saavat sinut innostumaan, sekä tilanteita ja olosuhteita, joissa koet onnistuneesi. Näin pääset helpommin purkamaan henkistä painolastiasi. Kun teet asioiden prosessoinnista tavan, huomaat, kuinka hyväntuulisuutesi ja energiasi kohenevat.

Leijona 23.7.–22.8.

Jokainen meistä tarvitsee toisia ihmisiä. Tämä viikko paljastaa hyvien suhteiden tärkeyden, joten pidä yhteyttä ystäviisi ja vietä aikaa kumppanisi kanssa. Saatat tuntea houkutusta impulsiivisuuteen. Toimi harkiten, ettet joudut katumaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Asioiden tärkeysjärjestys on voinut muuttua, joten nyt kannattaa pysähtyä ja miettiä vaihtoehtoja. Uudet mahdollisuudet voivat tuntua lupaavilta, mutta mieti tarkasti. Jotkut tylsiltä tuntuvat asiat voivat olla tärkeitä, toiset taas pelkkää ajanhukkaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tulevina viikkoina ja kuukausina kannattaa keskittyä luovaan toimintaan. Luvassa on myös romantiikkaa. Jokin improvisoitu tapaaminen voisi tuoda jännitystä elämääsi. Viikonloppuna saatat sitoutua pysyvästi johonkin asiaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Perhe-elämään voi tulla isoja muutoksia lähiaikoina. Jos sinulla on paljon keskeneräisiä asioita hoidettavanasi, listaa a­siat tärkeysjärjestykseen, jotta selviät kaaoksesta. Jokin idea voi näyttää ensi silmäyksellä hienolta, mutta vaatii tarkempaa tutkiskelua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt on tärkeää, että saat ilmaistua itseäsi selkeästi. Saatat olla suurten päätösten keskellä, mutta malta rauhoittua kuitenkin miettimään asioiden tärkeysjärjestystä. Näin vältyt liian pikaisten päätösten aiheuttamalta sekasotkulta.

Kauris 21.12. –19.1.

Olet aika varma mielipiteissäsi sen suhteen, miten suunnitelmia pitäisi edistää. Jotta saisit monipuolisemman kuvan asioista, kuuntele myös läheisten ajatuksia. Teidän ei tarvitse olla samaa mieltä kaikesta, kunhan sopusointu säilyy ja asiat etenevät.

X