Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.12.-3.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Jos etsit täydellisyyttä, varaudu pettymykseen. Tällä jaksolla korostuvat inhimilliset tunteet ja luonteenheikkoudet. Kun ymmärrät, ettei kukaan ole täydellinen, pystyt oikeasti rentoutumaan. Vaikka pidät oman rimasi korkealla, älä odota muiden yltävän siihen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viikko on täynnä innostusta ja optimismia, ja tunnet olevasi parhaimmillasi. Etsitkö haasteita ja sitä myötä tyydytystä? Romanttiset tapaamiset voivat vastata tähän tarpeeseen. Joku tekee sinulle tarjouksen, jota on todella vaikea vastustaa. Miksi edes pitäisi?

Kalat 19.2.–19.3.

Yritä hillitä tunteiden näyttämistä tällä jaksolla. Vaikka sinä sietäisit hankalia ihmisiä, saattavat reaktiosi hämmentää muita. Ole joustava, nauti vapaapäivistä ja ystävien ja perheen seurasta. Jätä työasioiden vatvominen myöhemmäksi. Yritä elää tässä hetkessä.

Oinas 20.3.–19.4.

Koeta olla kiinnittämättä huomiota toisten huonoihin puoliin. Sen sijaan yritä olla entistä positiivisempi. Varaa aikaa lepoon ja virkistäytymiseen joulukiireiden keskellä. Suhtaudu avoimesti uusiin kokemuksiin, sillä saatat saada mullistavan ehdotuksen uudelta tuttavuudelta.

Härkä 20.4.–20.5.

Yritätkö tehdä vaikutuksen joululahjalla? Valitse huolella, mutta älä pröystäile. Henkilökohtainen ote huomataan aina. Uudenvuoden vietto ystävän tai kumppanin kanssa vaatii myös panostasi. Toisille antamaasi aikaa arvostetaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulle on luonnollista pyrkiä viettämään aikaa ystävien kanssa joulun aikana. Joka tapauksessa elettäsi ja antamaasi aikaa arvostetaan enemmän kuin kuvitteletkaan. Saatat tavata henkilön, jonka kanssa sinulla on paljon yhteistä. Huomaat, että viehätysvoimasi tehoaa yhä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos olet päättänyt viettää joulunaikaa mahdollisimman vaivattomasti, huomaat pian päätöksesi hyvät puolet. Voisit yrittää korvata kaiken touhottamisen viettämällä aikaa läheisten kanssa. Nauti kiireettömyydestä, rennosta tunnelmasta ja reippailusta ulkoilmassa.

Leijona 23.7.–22.8.

Tänä jouluna voi syntyä hienoja muistoja, jotka säilyvät pitkään. Elämällä tässä hetkessä huomaat, kuinka joustava pystyt halutessasi olemaan. Varaudu olemaan romanttisen huomion kohteena, vaikka et sitä juuri nyt etsisikään.

Neitsyt 23.8.–22.9.

On olennaisen tärkeää, että annat kaiken huomiosi läheisillesi. Unohda työ ja huolet ja nauti joulusta. Monet haluavat oman osansa ajastasi, joten organisoi aikataulusi huolella. Lämminsydämisenä ihmisenä et varmaan halua tuottaa kenellekään pettymystä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaikista vuodenajoista nautit ehkä eniten loppuvuodesta, jolloin olet parhaimmillasi. Odotat täydellisyyttä, ja sinulle kelpaa vain kaikkein paras. Sydämessäsi tiedät kuitenkin, että paras joululahja on rakkaimpien seura. Eräs saattaa vihdoin ilmestyä paikalle.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Koeta saada keskeneräiset asiat hoidettua ennen loppuvuotta. Jos lupaat pitää yhteyttä johonkuhun, tee kaikkesi, että asia toteutuu. Yksi kontakti voi johtaa toiseen, jopa romanssi voi olla nurkan takana.

Jousimies 22.11.–20.12.

Uusi toimintatapa osoittautuu menestykseksi, vaikka se ei alkuun siltä vaikutakaan. Haluat yleensä pitää pienet salaisuudet omanasi, mutta tällä jaksolla avoimuus tietylle ehdotukselle kannattaa. Joskus huumori riittää kiusallisen tilanteen karkottamiseen.

X