Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.-27.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Turhauttaako edistymisen puute jollain elämänalueella? Haluaisitko vähän oikaista? Asiat muuttuvat nyt niin nopeasti, että oikotien valitseminen voisi tulla kalliiksi. Muista kuitenkin, että nykytilanteessa parhaimpiakin suunnitelmia täytyy voida muuttaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Optimismin puuska saa sinut huomaamaan, että olet ehkä menossa oikeaan suuntaan. Tosin se vaatii paljon rohkeutta ja raha-asioiden huolellista hoitoa. Tee kotiläksysi, jos haluat ottaa tilanteesta kaiken irti. Ammatillisista neuvoista ei olisi haittaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka otat itse nyt askeleen tai pari eteenpäin, kaikki eivät näytä tekevän samoin. Tämä voi olla turhauttavaa etenkin työpaikallasi. Aseta sen vuoksi koti ykköstilalle elämässäsi, sillä monet asiat saavat siellä nyt vauhtia alleen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sovittuna juttuna pitämäsi asia näyttääkin vievän nyt aikaa. Vaikka kaikkien kärsivällisyys on koetuksella, tutki asiaa, jos sen oikeellisuus mietityttää sinua. Läheisessä suhteessa hyvät ajat tulevat ja menevät. Onneksi kaiken hyvän voi löytää aina uudelleen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulta vaaditaan sopeutuvuutta, kun ympärilläsi tapahtuu pieniä mutta tärkeitä muutoksia. Joustavana ihmisenä et yleensä suututa toisia. Suhtaudutko johonkin niin vakavasti, ettet saa sanaa suustasi? Saatat esittää kysymyksiä, mutta oletko itse valmis vastaamaan?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnet ympärilläsi tällä hetkellä jännitteitä, mikä on aika epätavallista. Muista kuitenkin, että et ole hermostunut läheiseen ihmiseen vaan tilanteeseen. Vaikka monet asiat tuntuvat olevan sekaisin ja epävarmalla pohjalla, yritä säilyttää sopusointu.

Jousimies 22.11.–20.12.

Muutama viikko sitten saamasi hyvä idea tuntuu nyt toteuttamiskelpoiselta. Se voi vaatia vielä vähän parantelua, mutta sen avulla saat asioita eteenpäin. Vaikka tietty suhde on ollut myrskyisä, voit saada sen vielä tasapainoon. Unohda menneet erimielisyydet.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on hyvä hetki selvittää syntyneitä väärinkäsityksiä. Asiat paranevat puhumalla, mutta käy ne ensin kunnolla läpi itseksesi. Pysy rauhallisena ja koeta olla valittamatta pikkuasioista. Onko niillä tosiaan väliä, vai oletko vain ärsyyntynyt?

Vesimies 20.1.–18.2.

Optimistisuutesi valaa uskoa myös läheisiisi. Yritä lukea rivien välistä, jos joku vaikuttaa alavireiseltä. Sinua pidetään vahvana ihmisenä ja hyvänä ystävänä, minkä vuoksi jotkut voivat kaataa taakkansa niskaasi. Muista pitää sinulle kerrotut salaisuudet.

Kalat 19.2.–19.3.

Jonkinlaista edistystä tapahtuu, vaikkakin vähän hitaasti. Ole rehellinen ympärilläsi oleville ihmisille. Toiset voivat hermostua sinuun, jos et tee sovittuja asioita. Huomaat, että eräs on kiinnostunut sinusta. Oletko valmis romanttisiin hetkiin?

Oinas 20.3.–19.4.

Mennyt ja tuleva näyttävät sekoittuvan mielessäsi. Onneksi nykyhetki pysyy kuitenkin pinnalla ajatuksissasi. Niin tilanteet kuin ajatuksesikin vaihtelevat. Lopulta huomaat, mihin kaikki johtaa, ja voit huokaista helpotuksesta.

Härkä 20.4.–20.5.

Kaipaatko jonkinlaista innoituksen lähdettä? Ole huoletta, se löytyy aikanaan. Olet yleensä perusteellinen ryhtyessäsi toimeen, joten jatka samalla linjalla. Kyseenalaistat monia asioita elämässäsi, mutta nyt tarvitaan aiempaa nopeampia ratkaisuja.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X