Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.6.-4.7.

19.6.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat olla ärtyisä, sillä ihmiset ympärilläsi eivät osaa tehdä päätöksiä, etkä oikein edes tiedä, mistä on kysymys. Koeta suhtautua asioihin kepeämmin. Joitakin asioita ei vain voi muuttaa, ja myös toisten on tehtävä välillä päätöksiä. Varaa viikonloppuna omaa aikaa vain itsellesi.

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka kaipaat välillä seikkailuja, niin nyt ei kannata ottaa riskejä, olivat ne sitten kuinka houkuttelevia tahansa. Rakkauselämä saa uutta vauhtia hiljaisemman kauden jälkeen. Luota enemmän omiin kykyihisi kantaa vastuuta, sillä toiset tietävät sinun pärjäävän

Neitsyt 23.8.–22.9.

Onko edessäsi suuria päätöksiä? Ole avoin ja rehellinen ja pistä toimeksi. Juuri nyt epäröinti voisi vaikuttaa heikkoudelta. Ha-
luaisit kovasti astua esiin ja lisätä vauhtia, mutta läheisesi saattavat olla eri mieltä. Älä ota stressiä, vaan odota rauhassa työsi tuloksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet luonnostaan ystävällinen ja uskot toisista pelkkää hyvää. Nyt sinusta voi kuitenkin tuntua, että joku yrittää käyttää epäreilusti hyväkseen kiltteyttäsi. Pysy tiukkana. Kaipaat lepoa, joten pyydä perhettä auttamaan, jotta pääset kunnolla rentoutumaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jokin taka-alalla toteutettu asia tulee päivänvaloon. Se on sinulle helpotus, mutta toisille se voi olla melkoinen järkytys. Toimi ripeästi ja jatka seuraavaan etappiisi. Kun etenet omaa polkuasi ja näytät muille, ettet aio poiketa siltä, lähetät oikeaa viestiä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko joutumassa umpikujaan erään läheisen kanssa? Tuntuuko, ettei jotain vanhaa erimielisyyttä saa enää millään sovittua? Kenties voisitte palata alkuun ja yrittää vähän enemmän tällä kertaa. Mieti, mitä oikeastaan menettäisit, jos tekisit suunnanmuutoksen.

Kauris 21.12.–19.1.

Työn ja huvin yhdistäminen voi tuntua hyvältä ajatukselta. Sillä voi tosin olla yllättäviä seurauksia. Joku sinusta kiinnostunut saattaisi rohkaistua tilanteesta. Olisiko se hyvä asia vai suistaisiko se työelämäsi epätasapainoon? Kutkuttava tunne vai painajainen?

Vesimies 20.1.–18.2.

Ennakoimasi isommat ongelmat töissä eivät välttämättä toteudu, mutta joitakin pienempiä saattaa tulla esiin. Yritä välttää konflikteja. Kanssakäyminen joidenkin kanssa vaatii hienotunteisuutta. Rauhallinen järkeily ja maalaisjärki toimivat nyt parhaiten.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunnetko itsesi laiminlyödyksi? Tee jotain hauskaa ja epätavallista saadaksesi huomiota. Vain sinä itse voit vaikuttaa mielialaasi. Tulevaisuus on omissa käsissäsi. Nauti siitä, että voit vapaasti tehdä mitä haluat ja ottaa kaiken irti eri mahdollisuuksista.

Oinas 20.3.–19.4.

Etsitkö uutta rakkautta vai haikailetko menneen onnen perään? Yritä pelastaa se, mitä on pelastettavissa. Kaikki ei ole ihan sitä, miltä näyttää, joten joudut ehkä kaivelemaan pintaa syvemmältä. Usko omiin kykyihisi työelämässä, älä jää suotta taka-alalle

Härkä 20.4.–20.5.

Jakso on kiireinen, ja sinua vedetään moneen eri suuntaan. Pidä huoli, että pääset välillä hengähtämään kaikessa rauhassa. Raha näyttää olevan kytköksissä kumppanuuteen, ja eräs kaupanteko voi aiheuttaa kitkaa. Vaikka toivot kaikkien olevan tyytyväisiä, pidä puolesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Et tunne oloasi kaikin puolin kotoisaksi, sillä monet uudet asiat ympärilläsi voivat hämmentää. Tuntuu siltä, että tarvitsisit jonkun ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan. Luultavasti omasta perheenjäsenestä olisi enemmän apua kuin jostain uudesta tuttavuudesta.

Lue myös

Suosittelemme