Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.−28.10.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mielessäsi saattaa siintää ajatus maisemanvaihdoksesta. Jotkut voivat sanoa, että tartut viimeiseen oljenkorteen, mutta he ovat väärässä. Utelias mieli on siu­naus, tosin sen kanavoiminen oikein on haasteellista. Vain sinä itse tiedät, kuinka edetä järkevästi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Aiemmin tänä vuonna tekemiesi ponnisteluiden an­siosta tunnet nyt tietynlaista vapautta, mikä voi tuntua yhtäkkiä vähän pelottavalta. Näytä toisille rohkeutesi. Keskustelut saman asian kokeneen kanssa voivat olla valaisevia ja lievittää jännitystä.

Kauris 21.12.–19.1.

Monet tekijät ovat häirinneet keskittymistäsi perheen asioihin, joihin sinun nyt on paneuduttava. Huomaat, että joku yrittää manipuloida sinua saadakseen sinut tuntemaan syyllisyyttä. Älä piittaa tästä hämäyksestä. Riittää, että teet parhaasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vaikka jakso on kaikin puolin mukava, tunnet olosi vähän rauhattomaksi. Kyse ei ole tyytymättömyydestä, vaan jostain, mitä olet kokenut viime aikoina. Koeta tehdä asioita, jotka pyyhkivät nuo muistot mielestäsi. Hemmottele itseäsi viikonloppuna.

Kalat 19.2.–19.3.

Kuuntele vaistojasi. Sinulta odotetaan tiettyjä asioita, mutta johtavatko ne haluamaasi lopputulokseen? Sisäisen äänen noudattaminen tekee sinut onnelliseksi nyt ja tulevaisuudessa. Älä sotkeudu toisten elämään, vaikka jotkut sitä itse toivoisivatkin.

Oinas 20.3.–19.4.

Etsi totuutta. Satunnaisesta keskustelusta kuulemasi asiat voivat olla hyvin yllättäviä. Yhteenkuuluvuuden tunne voimistuu, ja huomaat olevasi samalla aaltopituudella läheistesi kanssa. Työelämä näyttää nyt jäävän perhe-elämän jalkoihin.

Härkä 20.4.–20.5.

Sano suoraan, jos huomaat jonkun olevan huonossa jamassa. Ole kuitenkin tahdikas, jos kyseessä on perheenjäsen. Hoida talousasiat kuntoon ennen kuin sinulle esitetään ikäviä kysymyksiä. On hienoa olla oikeassa, mutta muiden vakuuttaminen ei ole aina helppoa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Vaikka haluat keskittyä asioiden kokonaiskuvaan, nyt olisi hyvä paneutua joihinkin yksityiskohtiin. Älä paljasta tietojasi jonkun toisen tilanteesta, ellet halua joutua vedetyksi mukaan muiden kiistoihin. Onneksi viikonloppuna pääset rauhoittumaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Teetkö kaikkesi etsiessäsi uusia kokemuksia? Matkustelu ei luultavasti tule nyt kysymykseen, mutta on muitakin keinoja. Säästät aikaa ja rahaa keskustelemalla kokeneempien seikkailijoiden kanssa. Tosin oikeaa tunnetta ei taida voittaa mikään.

Leijona 23.7.–22.8.

Monet lähelläsi näyttävät tarvitsevan aikaasi ja palveluksiasi, mutta älä tunne epäonnistuneesi, jos et voi toteuttaa kaikkien toiveita. Läheisen kriisi osoittautuu myrskyksi vesilasissa. Luota ensi kerralla enemmän vaistoihisi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Joku toivoo läheistä yhteistyötä kanssasi, mutta vaikuttaa vähän turhan suorasukaiselta ja avoimelta. Se saa olosi epämukavaksi. Tunnet vaistonvaraisesti, ettei kaikki ole kunnossa. Älä anna muiden painostaa itseäsi liian nopeisiin ratkaisuihin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet helpotusta tunteikkaan tapahtuman jälkeen. Huomaat, että lopultakin teit jotain, mitä olisi pitänyt tehdä aikoja sitten. Viikonloppuna saatat olla yhteydessä erääseen, jota et ole nähnyt moneen kuukauteen. Älä epäröi jännityksestä huolimatta vaan toimi.

X