Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.−28.2.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Tuntuuko työelämä rankalta? Onneksi voit ammentaa voimia perheestä ja kotielämästä. Henkinen puolesi yllyttää sinua laajentamaan näkökulmaasi ja olemaan utelias. Unet saavat sinut näkemään asiat selvemmin ja voit löytää ratkaisun ongelmiisi.

Oinas 20.3.–19.4.

Saat parhaimman hyödyn uudesta ideasta olemalla kärsivällinen. Täydellisen asennemuutoksen ansiosta olet entistä kunnianhimoisempi ja innostuneempi. Tee työtä parisuhteesi eteen ja mieti, haluatteko molemmat yhä samoja asioita kuin ennen.

Härkä 20.4.–20.5.

Jatkona viime viikon romanttiselle hetkelle rakennat entistä vahvempaa suhdetta kumppaniisi. Olisitko nyt valmis kertomaan toiveistasi? Jokin yhteinen luova harrastus voisi helpottaa toisen ymmärtämistä. Kuuntele tarkkaan, niin opit samalla jotain yllättävää.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kotona viettämäsi aika alkaa kiinnostaa entistä enemmän, sillä huomaat sen mukanaan tuomat muutokset. Suhteesi perheenjäseniin paranee, ja luottamuksenne vahvistuu. Olet energinen, mutta tiedätkö varmasti, mihin suuntaan olet menossa? Älä säntää suinpäin mihinkään uuteen.

Rapu 21.6.–22.7.

Tee lista asioista, jotka haluat tehdä. Käydessäsi listaa läpi saatat huomata, etteivät kaikki asiat ole enää ajankohtaisia. Voit tuntea olevasi välillä eksyksissä ja epävarma. Anna itsellesi aikaa olla oma itsesi ja ajattele huolella. Mieti, mitä todella tarvitset.

Leijona 23.7.–22.8.

Työelämässä kunnianhimoinen luonteenpiirteesi tulee esiin ja nautit kilpailusta. Oletko miettinyt muutosta erääseen suhteeseen, mutta et ole varma, minkä takia? Sinun täytyy ottaa siitä selvä ennen kuin toimit. Oletko varmasti ollut aivan rehellinen itsellesi?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat joskus odottaa liikoja rakkauselämältä. Muista, että saat siitä yhtä paljon kuin olet valmis antamaan. Toiselle voi olla välillä epäselvää, mitä oikeastaan haluat ja milloin. Eräs haluaa sinulta vastauksen pikimmiten, tai aika ratkaisee asian omalla tavallaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Pysy terävänä uuden tilanteen edessä työelämässä. Pyri olemaan askel edellä muita. Pohdintasi ihmisistä, jotka vaikuttavat elämääsi, ovat mielenkiintoisia. Parantavatko he elämänlaatuasi, vai ai-heuttavatko he sinulle stressiä?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Henkilökohtainen viehätysvoimasi ja kyky nähdä asioiden hauskat puolet hankalissa tilanteissa tekevät sinusta suositun. Älä jätä mitään kuitenkaan sattuman varaan. Kuunteletko toisten neuvoja? Jokin vie huomiosi käytännön asioista. Onko rakkaus tullut elämääsi?

Jousimies 22.11.–20.12.

Yritä katsoa elämääsi uudesta näkökulmasta. Kysy toisilta, mitä he tekisivät seuraavaksi sinun asemassasi. Saatat tutustua henkilöön, joka vastoin odotuksiasi voi osoittautua sinulle tärkeäksi. Älä hätiköi, vaan anna ajan muokata mielipiteesi hänen suhteen.

Kauris 21.12.–19.1.

Joitakin kotiongelmia ei ole helppo ratkaista, joten niiden huomiotta jättäminen voi houkutella. Se ei kuitenkaan ole hyvä ratkaisu tulevaisuuden kannalta. Suhtaudu vakavasti raha-asioihin. Oletko välillä outo ja hankala vain siksi, että sinut huomattaisiin?

Vesimies 20.1.–18.2.

Ole kunnianhimoinen, mutta älä ota turhia riskejä. Ole erityisen varovainen, ettet astu kilpailijan varpaille. Ota kaikki irti kyvystäsi loistaa ja näytä muille taitosi. Tietyt muutokset kotona voivat yllättää. Oletko pitänyt joitakin asioita aiemmin itsestäänselvyytenä?

X