Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.12.-4.1.

21.12.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kauris 21.12.–19.1.

Tähän vuodenaikaan haluat viettää aikaa rakkaimpiesi seurassa. Toisten läheisyys tuntuu ravitsevan sieluasi. Mikäli kaikki ei ole ihan niin täydellistä kuin toivoisit, voit omalla asenteellasi vaikuttaa paljon tilanteeseen. Voisitko olla välillä vähän suurpiirteisempi?

Vesimies 20.1.–18.2.

Ole lämmin ja avulias toisille tällä jaksolla. Tiedätkö, että silmiesi tuike voi olla hyvin viehättävä? Tee tästä ajanjaksosta merkittävä ja anna läheisillesi uusi mahdollisuus. Älä näännytä itseäsi juoksemalla ympäriinsä, vaan organisoi asiat huolella.

Kalat 19.2.–19.3.

Yritä varata aikaa lepoon ja rentoutumiseen jakson alussa mahdollisuuksien mukaan. Eräs, jota et ole tavannut pitkiin aikoihin, esittää sinulle tärkeän kysymyksen. Keskustelustanne saattaa tulla ikimuistoinen. Ota toiset huomioon tänä jouluna jollain erityisellä tavalla.

Oinas 20.3.–19.4.

Avaa silmäsi kaikelle rakkaudelle, joka ympäröi sinua. Tällä optimistisella ja jännittävällä jaksolla pääset lähemmäs erästä erityistä henkilöä. Suhtaudu avoimesti uusiin kokemuksiin, sillä saatat saada mullistavan ehdotuksen. Mieti rauhassa ennen kuin teet päätöksesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Etkö ole vielä juhlatuulella? Jättävätkö kaikki jouluun liittyvät tilaisuudet sinut kylmäksi? Ehkä et ole vielä päässyt eroon työkiireistä tai haluaisit suhtautua vakavammin joulun aikaan. Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauti juhlatunnelmasta läheisten seurassa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakson hiljainen alku muuttuu vähitellen kiireisemmäksi, kun huomaat, kuinka paljon sinulla on vielä tekemistä. Älä panikoi. Saat apua toisilta, kun vain pyydät. Eräs ihminen menneisyydestä saattaa yllättäen ilmaantua kuvioihin. Älä ole turhaan liian epäluuloinen.

Rapu 21.6.–22.7.

Läheinen ystävä tai sukulainen joutuu samanlaiseen tilanteeseen, jossa olet itse ollut joskus aiemmin. Ennen kuin reagoit, mieti, miten silloin suhtauduit asiaan. Rakkausasioissa liiallinen rutiineihin takertuminen voi tukahduttaa ilon suhteestanne. Luota intuitioon.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakkaus ja sympatia eivät ole sama asia. Jaa molempia anteliaasti ja ole spontaani tällä jaksolla. Kun kyseenalaistat motiivisi, saatat ylireagoida ja luoda ongelmia sinne, missä niitä ei ole. Eräs seuraasi etsinyt saattaa osoittaa nyt kiinnostuksensa. Anna hänelle mahdollisuus.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kiireisen ja myrskyisänkin ajanjakson jälkeen voi olla vaikea rentoutua. Saattaa viedä oman aikansa, ennen kuin pystyt unohtamaan työkuviot ja pääset rauhoittumaan. Mutta kun se onnistuu, joulunajasta ja loppuvuodesta voi tulla hauskin naismuistiin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat etsiä täydellisyyttä, mutta aina se ei ole mahdollista. Tarvitset kuitenkin jotain, mitä tavoitella ja odottaa. Nyt ei kannata pitää mitään itsestäänselvänä, sillä monet asiat saattavat muuttua ensi vuonna. Kyky pitää hauskaa voi saada ihmeitä aikaan. Luota itseesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nautit, kun saat toimia asioiden ja ihmisten keskipisteessä. Eräs, joka auttoi sinua suuresti nuoruudessasi, tarvitsee nyt huomiotasi. Olisiko nyt aika maksaa kiitollisuudenvelka takaisin? Jos lupaat pitää yhteyttä johonkuhun, tee kaikkesi täyttääksesi lupauksesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko tehnyt liikaa töitä tai muuten vain ottanut elämän liian vakavasti? Nyt voit hyvällä syyllä rentoutua kunnolla. Hemmottele itseäsi, tapaa ystäviä, nauti. Kokeile jotain uutta, vaikka se tuntuisi aluksi vähän hullulta. Pidä kaikesta huolimatta huolta terveydestäsi ja raha-asioistasi.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan