Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.12.–4.1.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kauris 21.12.–19.1.

Tuleva loma näyttää olevan mukavaa aikaa. Nautit olostasi viihdyttäessäsi ystäviäsi ja perhettäsi. Säteilet positiivista energiaa ja saat muutkin tuntemaan olonsa paremmaksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Eteesi saattaa avautua uusia mahdollisuuksia. Olet optimistinen, ja sen ansiosta muut edistävät mieluusti ideoitasi. Nyt on hyvä hetki ratkaista vanhoja ongelmia. Voit saada siihen apua meditaatiosta.

Kalat 19.2.–19.3.

Raha-asiasi voivat parantua tässä kuussa. Jos aloitat jonkin uuden projektin, se voi mennä odotettua paremmin. Halusi tuhlata rahaa voi olla voimakas, joten älä anna mieliteoille periksi. Ota rennosti viime hetken lahjaostosten kanssa.

Oinas 20.3.–19.4.

Tuleva viikko näyttää lupaavalta. Itsevarmuutesi kohoaa, joten nyt on erinomainen tilaisuus näyttää muille, mihin pystyt. Älä kuitenkaan ylikuormita itseäsi, sillä tuleva loma on tarkoitettu rentoutumiseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Luota intuitioosi ja seuraa unelmiasi. Kuuntelemalla sisäistä ääntäsi alat edistyä. Uudet seikkailut kutsuvat. Kun astut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle, sinulle paljastuu odottamattomia mahdollisuuksia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tunnet olosi sosiaaliseksi ja rohkaistut ottamaan vastaan kutsuja sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin. Hyviä asioita tapahtuu, kun tutustut uusiin ihmisiin. Kaikki on mahdollista, etsitpä sitten uusia ystäviä tai romanttista suhdetta.

Rapu 21.6.–22.7.

Tulevalla viikolla on paljon tapahtumia. Jos olet epäröinyt johonkin uuteen mahdollisuuteen tarttumista, nyt on aika tutustua siihen. Tiimityötä tekemällä saat vastauksen kysymyksiisi. Suhdeongelmasi näyttävät olevan paranemaan päin.

Leijona 23.7.–22.8.

Tunnet olosi rohkeaksi ja yritteliääksi tulevalla viikolla, mikä rohkaisee sinua lopettamaan varman päälle pelaamisen. Olet valmis siirtymään pois mukavuusalueel­tasi ja elämään täysillä. Nyt on hyvä aika luopua huonoista tavoista ja omaksua uusia, terveellisempiä elämäntapoja.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Intuitiosi on huipussaan – varsinkin kun on kyse talous- ja liikeasioista. Lähestyt aiempaa rohkeammin ongelmiasi ja selvität ne hienosti. Nyt voit vihdoin päästä niistä asioista yli, jotka ovat olleet tielläsi liian pitkään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämäsi näyttää lupaavalta, sillä tuleva viikko vaikuttaa piristävän sinua ja lisäävän säpinää sosiaaliseen elämääsi. Voit tuntea olosi levottomaksi ja innokkaaksi, sillä haluat saada uusia kokemuksia. Asiat etenevät, kun pidät yhteyttä sellaisiin ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tarvitset ehkä lisäenergiaa selviytyäksesi tulevasta viikosta. Treenaat kuitenkin innokkaasti ja pääset vauhtiin uusissa projekteissa. Olet valmis uuteen alkuun, joten älä pelkää tarttua siihen!

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluat matkustaa ja etsiä seikkailuja. Heittäytymiskykysi ansiosta saat nauttia uusista kokemuksista. Pidä samalla silmällä taloudellista tilannettasi. Tulevalla viikolla voit kehittää rahankäyttötapojasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X