Viikkohoroskoopit 22.12.2016

Annan viikkohoroskooppi 22.12.-5.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on ihanteellinen hetki tehdä jotain erityistä kotona vuodenvaihdetta varten. Muista, että pieni voi olla kaunista. Varaa tarpeeksi aikaa joutenoloon ja lepäämiseen. Saat eräältä lahjaksi jotain, mitä ei voi ostaa rahalla. Olet saattanut toivoa tällaista jo pidemmän aikaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ihmiset pitävät kyvystäsi ilahduttaa toisia. Muista, että toiset arvostavat ajatuksella annettuja lahjoja, eivät välttämättä kaikkein kalleimpia. Ystävät haluavat nähdä ennen kaikkea taianomaisen hymysi. Levitä iloa ympärillesi, niin huomaat, kuinka elettäsi arvostetaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Takanasi on kiireisiä viikkoja, kun olet yrittänyt saada kaiken valmiiksi ajoissa ennen joulun vapaita. Unohda paineet ja jännitteet ja nauti perheen ja ystävien seurasta hyvällä omallatunnolla. Jaksosta saattaa tulla ikimuistoinen, kun elämääsi astuu uusi ihminen.

Oinas 20.3.–19.4.

Juhlakausi tuo mukanaan mahdollisuuden odottamattomaan romanssiin. Suhtaudu tulevaan avoimin mielin. Jo vakiintuneille jaksosta kehkeytyy erityisen lämmin ja antoisa. Ystävä tai sukulainen, josta et ole kuullut aikoihin, saattaa ottaa yhteyttä. Reaktiosi on yllättävä.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunteet käyvät kuumina, mikä voi sekoittaa mielenrauhaasi jakson keskivaiheilla. Yllättävä ja suorasukainen keskustelu puhdistaa kuitenkin ilmaa. Erään antama lahja tuo hymyn huulillesi. Niin paljon kuin rakastatkin lahjojen antamista, niiden saaminen saa silmäsi loistamaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uudet kasvot kilpailevat huomiostasi vanhojen ystävien ja sukulaisten kanssa. Tunnetko olosi kuormittuneeksi? Rauhallinen hetki läheisen seurassa palauttaa tyyneytesi ja energiasi. Suhteemme toisiin muuttuvat vuosien kuluessa, ja jotkut putoavat kyydistä jatkaakseen omillaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Välinpitämätön asenteesi muuttuu, ja huomaat nauttivasi juhlakaudesta. Tästä voit kiittää erään läheisen päättäväisyyttä hyvinvointisi suhteen. Nauti rakkaimpiesi seurasta. Et voi koskaan tietää, keneen saatat törmätä tähän vuodenaikaan. Pidä huoli siitä, että olet parhaimmillasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Suunnittele aikataulusi huolellisesti, sillä sinulla on kysyntää tulevina viikkoina. Pidä kiinni omista eduistasi. Kerro toisille rehellisesti, mitä haluat. Joskus otat takapakkia, kun pelkäät tulevasi loukatuksi. Älä anna toisten polkea sinua jalkoihinsa, vaan ole rohkea.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Loma- tai työpaikkaromanssit eivät ole nyt mielessäsi, mutta se ei estä niitä tapahtumasta. Töihin liittyvä viime hetken puhelu voi tuoda yllättäviä uutisia. Ole valmis joustamaan. Tee varasuunnitelma mahdollisten muutosten varalle tulevan matkan suhteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kulunut vuosi on muuttanut suhtautumistasi moneen asiaan. Olet enemmän omillasi ja tiedät, mitä haluat. Eräs pyytää apuasi, ja onneksi tiedät, kuinka asiat hoidetaan tyylikkäästi. Saat tarjouksen, josta et voi kieltäytyä, joten toivottavasti ajoitus on kohdallaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kaukainen ystävä tuo mieleesi onnellisia muistoja. Suhde kumppaniisi syvenee entisestään. Yhteiset mielenkiinnon kohteet sitovat teitä yhteen entistä lujemmin. Kuulet hyviä uutisia yllättävällä reissulla. Samalla pitkään mieltäsi vaivannut huolenaihe katoaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko päättänyt olla parhaimmillasi tällä jaksolla? Uusi hiusväri tai -malli voisi piristää kummasti. Vaikka talvi ei ole lempivuodenaikasi, olet silti loistavalla tuulella. Oletko valmis käsittelemään kunnolla rakkaussuhdettasi? Nyt siihen olisi mitä loistavin tilaisuus.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi