Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.-28.3.

21.3.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Kommunikointi sujuu nyt paremmin kotona kuin työelämässä. Näyttää siltä, että lähes jokainen haluaisi tehdä suunnitelmasi tyhjäksi. Ole kärsivällinen ja odota oikeaa hetkeä. Kun toisilla on täysi työ omien ongelmiensa kanssa, he eivät ehdi sekaantua elämääsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Palat halusta päästä eteenpäin, mutta ihmiset ympärilläsi tuntuvat olevan tuuliajolla eivätkä osaa tehdä päätöksiä. Vastuun ottaminen omille harteillesi voisi vain pahentaa asioita. Onneksi rakkauselämä kukoistaa. Menestyksesi rakkaudessa korvaa monet vastoinkäymiset.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Maailma ympärilläsi tuntuu vähän epämääräiseltä. Monet ihmiset vaikuttavat negatiivisilta ja hämmentyneiltä. Nyt ei kannata tehdä kauaskantoisia suunnitelmia tulevaisuutta varten. Voit silti rauhassa hahmotella varasuunnitelmiasi odottaessasi toisten heräämistä.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla on vahva käsitys itsestäsi, mutta välillä voi tuntua siltä, että toiset eivät ymmärrä sinua. Tämä voi olla turhauttavaa ja saattaa jopa estää sinua toteuttamasta itseäsi. Päästäksesi pattitilanteesta sinun kannattaa jatkaa toistaiseksi yksin polkuasi eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Käy tarkkaan läpi ehdotus, jonka olet aikeissa esittää, etenkin siihen kuluvan ajan ja rahan takia. Erilaiset työprojektit eivät nyt oikein saa sinua innostumaan. Voisiko syynä olla kevätväsymys? Huolehdi terveellisistä elintavoista ja koeta levätä tarpeeksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat joutua outoon tilanteeseen, jossa et tiedä, mihin suuntaan sinun kannattaisi jatkaa. Tämä ei ole ollenkaan sinun tapaistasi, ja kärsivällisyytesi on lujilla. Mieti rauhassa, mitä voisit tehdä asialle. Pysy tyynenä, älä provosoidu.

Vaaka 23.9.–22.10.

Inhoat epäsopua, joten jakso voi tuntua tukalalta. Haluat yleensä vaikuttaa asioihin taustalta, mutta nyt löydät itsesi tapahtumien keskipisteestä. Ole oma itsesi, avoin ja rehellinen. Voit saada osaksesi muutamia hämmästyneitä katseita, mutta viestisi menee perille.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Positiivisuutesi tarttuu läheisiisi, mutta älä ole liian päällekäyvä, ettet aiheuta kiusallista tilannetta. Pienet romanttiset eleet tehoavat, mutta ne vaativat vähän etukäteissuunnittelua. Älä ota henkilökohtaisesti, jos joku kollega on huonolla tuulella.

Jousimies 22.11.–20.12.

Odotettavissa on erilaisia muutoksia. Haluaisit asioiden pysyvän ennallaan tai kehittyvän odotustesi mukaisesti, mutta näkymät näyttävät nyt toisenlaisilta. Mieti, mitä kaikkea hyvää tästä voisi koitua. Ole rohkea, niin voit yllättäen jäädä plussan puolelle.

Kauris 21.12.–19.1.

Monet asiat tuntuvat roikkuvan nyt ilmassa. Haluaisit elämääsi vakautta, mutta lopputulos näyttää usein päinvastaiselta, etenkin työelämässä. Kerro kotona tunteistasi, sillä ajatustesi tukahduttaminen aiheuttaa stressiä, jota sinun on totisesti syytä välttää.

Vesimies 20.1.–18.2.

Muutokset töissä voivat aluksi huolestuttaa sinua, mutta älä hätiköi, sillä nyt saat mahdollisuuden oppia uusia asioita. Uudessa tilanteessa tutustut kiinnostaviin ihmisiin. Saatat tarvita juuri tällaista piristysruisketta elämääsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Yllättäen kyseenalaistat nyt asioita, joita olet tähän mennessä pitänyt totena. Kenellä on ollut niin voimakas vaikutus, että olet muuttanut mielipidettäsi? Ehkä romanssi on sekoittanut ajatuksiasi. Nauti olotilastasi, mutta jätä päätöksenteko tuonnemmaksi.