Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.-28.9.

21.9.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Vaaka 23.9.–22.10.

Taloudelliseen tilanteeseen on odotettavissa muutoksia. Kumppanisi voi olla paljon ymmärtäväisempi kuin kuvittelitkaan. Rakkausasiat näyttävät hyviltä tulevaisuuden suhteen ja kemia välillänne toimii. Nauti yllättävistä onnen hetkistä arjessa, älä jää odottamaan täydellistä hetkeä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ole tarkkana, kun tilaisuus osuu kohdallesi, sillä se tarjoaa paljon enemmän kuin mitä ensi silmäyksellä huomaat. Luottamus on kaiken perusta. On erityisen tärkeää, että näytät innostuksesi vakuuttaaksesi erään henkilön aikeistasi. Saat takaisin kaiken, minkä olet valmis antamaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Yritä löytää aikaa rentoutumiseen kiireisen ajanjakson jälkeen. Tyhjennä pää kaikesta turhasta ja lakkaa murehtimasta asioita, joille et voi mitään (ainakaan vielä). Kaipaako rakkauselämäsi kipinää? Älä pidä nykyistä kumppaniasi itsestäänselvänä.

Kauris 21.12.–19.1.

Tuntuuko, että sinut on jotenkin ohitettu tai jopa laiminlyöty? Tulet vielä saamaan ansaitsemasi arvostuksen, kun aika on oikea. Tee sillä välin jotain, mistä nautit. Helli itseäsi ja rohkaise luovaa puoltasi. Ota vaikka parin päivän irtiotto tai käy hieronnassa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Koeta keskittyä vähän myös raha-asioiden hoitoon tällä jaksolla. Jos kaipaat vastauksia, tarvitsee sinun vain esittää oikeat kysymykset. Älä sure asioita etukäteen, sillä siihen ei ole mitään syytä.

Kalat 19.2.–19.3.

Tuntuuko, että sinulla on liikaa tekemistä? Tee lista tehtävistäsi ja käy se läpi huolellisesti. Hyväksy, että voit tehdä ainoastaan parhaasi. Usko itseesi. Suunnittele jotain rentouttavaa ajanvietettä viikonlopuksi. Muista pitää huolta terveydestäsi, älä siis rehki liikaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä viikolla saat hyvän käsityksen siitä, millaista rakkauselämäsi tulee olemaan seuraavina kuukausina tai sen jälkeenkin. Jos haluaisit muuttaa jotakin, niin tee se tämän jakson aikana. Raha- ja rakkausasiat törmäävät, ja sinun on esitettävä itsellesi muutama vakava kysymys.

Härkä 20.4.–20.5.

Muutokset kotona tarjoavat sinulle mahdollisuuden päästä eroon sellaisesta, mikä ei ole enää toiminut vähään aikaan. Lupaavasti alkanut juttu on voinut muuttua dramaattisesti. Sellaista sattuu. Älä jää harmittelemaan, vaan aloita uudelta pohjalta niin pian kuin mahdollista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkauselämä korostuu tällä viikolla. Nauti täysillä romantiikasta, joka ympäröi sinua. Ajanjakso, jolloin sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä kauan kaivattuja muutoksia, alkaa rutiininomaisesti, mutta pian mielikuvituksesi ja luovuutesi pääsevät valloilleen.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko kiireinen työn tai harrastusten parissa? Ikävä kyllä aina ei ole mahdollista jakaa näitä asioita kumppanin kanssa. Onneksi saat kaiken anteeksi herttaisuutesi ansiosta. Kollegat ja ystävät vievät aikaasi, mutta on olemassa joitakin tilaisuuksia, jotka tulevat vain kerran.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessä on jännittävä jakso täynnä salaisuuksia ja juoruja. Ole kuitenkin luottamuksen arvoinen, äläkä kerro asioita eteenpäin. Kiusaus uskoutua jollekin voi olla voimakas, mutta pysy vahvana. Keskity rakkauselämääsi ja suunnittele jotakin rentouttavaa viikonlopuksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Joku saattaa häipyä lähipiiristäsi, ja niin oli tarkoituskin tapahtua. Sisimmässäsi olet tiennyt tämän jo pitkään. Älä pelkää näyttää todellisia tunteitasi, sillä rehellisyys on tärkeää. Älä sure sellaista, mitä et ole voinut tai et voi muuttaa.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan