Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.–28.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt on miettimisen paikka. Pitäisikö sinun ottaa haaste vastaan ja tutkia uusia mahdollisuuksia vai odottaa, kunnes tunnet olosi itsevarmemmaksi? Kaikki tuntuu kovin sekavalta, joten älä tee hätiköityjä päätöksiä. Anna itsellesi aikaa pohtia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluaisit olla kiltti ja huolehtivainen, ja se voi olla ristiriidassa työelämän vaatimusten kanssa. Yritä löytää keskitie. Tunteesi erästä kohtaa nousevat taas pintaan. Jos et voi kertoa niistä, kohteliaisuus tai pieni lahja voisi saada asioihin vauhtia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Energian suuntaaminen työhön voi tuntua nyt vaikealta. Pitäisikö sinun levätä? Kannattaa kokeilla, sillä se voisi selvittää ajatuksiasi. Pyydä rohkeasti apua jonkin tärkeän asian loppuunsaattamiseksi. Ensi kuussa tilanne näyttää valoisammalta.

Kauris 21.12.–19.1.

Haluaisit tehdä kaikki asiat oikein, mutta älä yritä olla liian täydellinen. Parhaimmatkin ideasi voivat kärsiä ylianalysoinnista. Noudata sovittuja aikatauluja, se riittää. Koeta tehdä välillä jotain ihan muuta, se voisi ladata akkujasi parhaiten.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat olla turhautunut suhteeseen, joka on ollut murroksessa jo jonkin aikaa. Jos joku ei halua sitoutua suhteeseen tai yhteistyöhön, on parempi perääntyä. Käytä energiaasi hedelmällisempiin ja tyydyttävämpiin kuvioihin.

Kalat 19.2.–19.3.

Eräs näyttää pitävän sinusta kovasti, mutta tunnetko samoin häntä kohtaan? Hän ei ehkä viehätä sinua juuri nyt, mutta anna ajan kulua. Eteesi saattaa myös tupsahtaa henkilö, joka vaikuttaa kiinnostavalta. Aika näyttää, miten sinun kannattaa toimia.

Oinas 20.3.–19.4.

Erikoinen ihastus saattaa vallata mielesi. Vaikka hän ei olisi aivan tyyliäsi, sinun voi olla vaikea vastustaa mielihalujasi. Noudata intuitiotasi. Suuntaa energiasi työelämään, sillä siihen satsaaminen tuottaa tulosta jo loppuvuonna.

Härkä 20.4.–20.5.

Anna itsellesi aikaa tärkeimpien unelmiesi saavuttamiseen. Nyt ei kannata hätiköidä tai oikoa mutkia. Kun teet asioita täydestä sydämestäsi, lopputulos on ahertamisen arvoinen. Viikonloppu tuo mukanaan jännittäviä asioita, joten ole valmiina.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uudistuksia kotona? Sinulla ja perheellä saattaa olla erilainen mielipide lopputuloksesta, mikä voi johtaa ristiriitoihin. Älä luovuta, sillä lopulta luultavasti löydät ratkaisun, joka miellyttää kaikkia. Sovinnonteosta näyttää tulevan lupaava.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunteesi erästä kohtaan voimistuvat, mutta ellet voi kertoa niistä, saatat eittämättä turhautua. Älä yritä väkisin hakea ratkaisua, vaan koeta rentoutua ja antaa tilanteen ratketa luonnostaan. Päästä irti vanhoista asioista, jotka estävät sinua etenemästä.

Leijona 23.7.–22.8.

Tee lista asioista, jotka haluat saavuttaa. Muuten hukkaat vain aikaasi ja saatat katua myöhemmin. Vastakohdat kiinnostavat, ja nyt huomaat, kuinka jännittävää elämä voi olla. Oli kyse sitten työstä tai rakkaudesta, nautit kokemuksesta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaikki ei mene suunnitellusti. Ristiriidat ja muiden motivaation puute voivat yllättää. Voit joutua tekemään itse kaikki kiireiset asiat, mutta pysytpä ajan tasalla. Viikonlopun jälkeen näyttää jo paremmalta.

Tutustu mm. ­horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X