Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.-29.11.

22.11.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Suhtaudu avoimesti kaikkeen uuteen. Ystävät arvostavat vaivannäköäsi yhteisen illanvieton järjestämisessä. Työelämässä sinulle tarjoutuu monia hyviä tilaisuuksia, joissa voit esiintyä eduksesi. Älä tee liian hätäisiä johtopäätöksiä. Pohdi tilannetta rauhassa.

Kauris 21.12.–19.1.

Ole oma järkevä itsesi. Sekä koti- että työelämä korostuvat tällä jaksolla. Osoittamalla olevasi luottamuksen arvoinen saavutat parhaimman lopputuloksen. Viikonloppuna tapaamasi henkilö saa sinut muistelemaan menneitä, mutta haluatko tosiaan tehdä niin?

Vesimies 20.1.–18.2.

Tarvitset tällä viikolla ennen kaikkea päättäväisyyttä. Voit joutua huomaamaan, että tekemisesi kohtaavat vastustusta. Älä unohda, että hiljaisen oloiset ihmiset voivat olla yhtä häiritseviä kuin äänekkäämmät. Pidä huolta raha-asioista, mutta älä pihistele rakkaittesi seurassa.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet aina valmis auttamaan ystäviä ja työtovereita heidän ongelmissaan. Mieti kuitenkin tarkkaan ennen kuin ryhdyt puuhaan, joka vaikuttaa loppumattomalta. Tulevina kuukausina sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Älä sido itseäsi liian tiukasti yhteen paikkaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinun voi olla vaikea tehdä kompromisseja, jos mielessäsi on valmiiksi täydellinen lopputulos. Voisit ehkä olla välillä vähän joustavampi. Jonkinlaisesta etukäteissuunnittelusta ei ole koskaan haittaa. Mieti, missä haluaisit olla vaikka kahdeksan vuoden päästä.

Härkä 20.4.–20.5.

Muutama viimeaikainen pettymys on saattanut kolhaista itsetuntoasi. Sitä tapahtuu kaikille, joten älä vatvo asiaa turhaan. Nyt on sopiva hetki uudistaa antamasi lupaus hoitaa paremmin kuntoasi. Mikä tahansa liikunta, josta nautit, vie kohti terveempää elämää.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sosiaalinen elämäsi on nyt vilkasta. Kyse ei ole siitä, mitä ylipäätään tekisit, vaan mihin ryhtyisit ensimmäiseksi. Pidä jotkin asiat vielä itselläsi, sillä salaperäisyytesi kiehtoo toisia. Haluaisiko eräs, että kantaisit enemmän vastuuta? Mieti tarkasti, mihin lupaudut.

Rapu 21.6.–22.7.

Liikkeellä on kaikenlaisia huhuja, ja sinun voi olla vaikea saada selville, mitä ihmiset haluavat sinusta. Ehkä olisi parasta päättää itse ja kantaa vastuu omista teoistaan. Aloita huolehtimalla terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Ympärilläsi tapahtuu niin paljon muutoksia, että joskus voi olla vaikea suhtautua niihin oikein. Monet asiat selviävät vasta ajan mittaan. Yritä löytää itsellesi rauhallisia hetkiä, jotta saat vetää henkeä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Monet asiat vaativat käsittelyä ja päätöksiä, joten yritä välillä rauhoittaa tilannetta. Silloin huomaat selvemmin, mikä asia toimii ja mikä ei. Läheinen suhde vaatii suoraa puhetta, jotta pääsisitte eteenpäin. Vain sinä pystyt antamaan vastauksen, jota eräs etsii.

Vaaka 23.9.–22.10.

Viikko soveltuu paremmin mietintään kuin fyysisiin suorituksiin. Terävä olosi helpottaa päätöksentekoa työ- ja yksityiselämässä. Parisuhteeseen liittyvät asiat eivät ehkä ole päällimmäisenä ajatuksissasi, niin kuin eräällä toisella. Odota sopivaa hetkeä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Etukäteissuunnittelu ja vauhdin hiljentäminen arjessa voisivat auttaa kiireen keskellä. Älä suostu jatkuvasti tekemään asioita toisten puolesta vaan koeta saada heidät toimimaan itsenäisemmin. Yritä löytää itsellesi aikaa, jolloin voit tehdä sinulle mieluisia asioita.

Suosittelemme