Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.-29.4.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Toisten sanomiset tai tekemiset eivät näytä hetkauttavan sinua. Jotkut voivat pitää sinua itsepäisenä ja saattavat yrittää horjuttaa mielipiteitäsi. Heidän olisi pitänyt jo oppia tuntemaan sinut. Jos he eivät tunne, mieti, onko heillä sijaa elämässäsi?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jotkin tilanteet ja päätökset näyttävät olevan ulottumattomissasi. Se voi olla turhauttavaa. Kuukausien päästä saatat kuitenkin huomata, että tämä oli onnekas viivästys. Tulevat onnistumismahdollisuudet ovat entistä inspiroivampia ja pitkäkestoisempia.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko edistää asioita, mutta se ei oikein tunnu onnistuvan? Näetkö saman turhautumisen toistenkin kasvoilla? Tiimityö sopii sinulle yleensä hyvin, mutta nyt se tuntuu vaikealta. Huomaat onnistuvasi parhaiten itseksesi, ja mielesi on tasapainossa.

Leijona 23.7.–22.8.

Kuluvan kuukauden aikana tuntemasi stressi tuntuu vähentyneen, ja pystyt nyt arvostamaan tiettyjä asioita entistä enemmän. Ovatko viime viikkojen muutokset saaneet sinut katsomaan elämää eri kantilta? Muista läheistä, joka saattaa olla poissa tolaltaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mieti uudelleen tulevaisuuden suunnitelmiasi. Se voi auttaa sinua säästämään rahaa ja estää sinua etenemästä väärään suuntaan. Jakson loppuun mennessä saatat tuntea outoa vapauden tunnetta. Ole luova ratkaisuissasi ja katso rohkeasti eteenpäin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sanotaan, että jokaisella pilvellä on hopeareunus, ja nyt saatat todeta tämän kohdallasi. Jotain tipahtaa yllättäen syliisi, ja sitä voi olla vaikea uskoa. Ole optimistinen, sillä nykyisen tilanteen mentyä ohi tunnet olevasi aiempaa etevämpi ja kykenevämpi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Läheinen suhde kumppaniisi voi viedä aikaasi muilta. Käytä hyväksi viehätysvoimaasi ja huumoria, kun olet yhteyksissä toisiin eri viestintäkanavissa. Sinua saatetaan pitää joskus vähän piikikkäänä, mutta osaat kertoa hyvän vitsin siinä missä joku toinenkin!

Jousimies 22.11.–20.12.

Yhteistyö ja avunanto odottamattomalta taholta voivat auttaa sinua taloudellisesti. Rutiinien muutos nostaa esille kiinnostavia kysymyksiä. Saatat miettiä, miksi olen tehnyt asiat aina tällä tavalla. Vastaus vie sinut mielikuvissasi aikaan, jota elit kauan sitten.

Kauris 21.12.–19.1.

Käytä ylimääräistä energiaasi siihen, että autat toisia ja kohennat omaa hyvinvointiasi. Jos voisit mennä ajassa viisitoista vuotta taaksepäin, toimisitko toisin jossain asiassa? Muutokset päivittäisissä rutiineissa ovat ainakin antaneet sinulle aikaa ajatella.

Vesimies 20.1.–18.2.

Joidenkin riippuvuus sinusta saattaa tuntua kaksijakoiselta. Jos se sopii sinulle, hyvä niin. Valta-asema voi myös hermostuttaa. Joistakin voi tuntua, että heidän maailmansa on nykyään pienentynyt. Sinun maailmasi puolestaan näyttää kasvaneen.

Kalat 19.2.–19.3.

Näytät sopeutuvan hyvin uuteen rooliisi muuttuvassa maailmassa. Vaikka et yleensä innostu muutoksista, tämä on eri asia. Ole joustava, älä ota kritiikkiä henkilökohtaisesti. Monet ovat hermostuneita ja saattavat osoittautua epäluotettaviksi.

Oinas 20.3.–19.4.

Jakson valoisa alku kohottaa mielialaasi. Haluaisit auttaa jotakuta vasta-alkajaa. Ehkä näet hänessä itsesi. Eteenpäin meneminen on olennainen osa kauan sitten alulle pantua suunnitelmaa. Kenties jouduit aikoinaan luopumaan siitä, kun aika ei ollut vielä kypsä.

X