Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.-29.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Ympärilläsi on paljon hyvää energiaa. Jotta pystyisit kohdistamaan sen oikein, suhtaudu asioihin käytännönläheisesti. Unohda korkealentoiset unelmat. Lyhytaikaiset suunnitelmat toimivat nyt paremmin kuin pitkän tähtäimen haihattelut.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet odottanut kauan näyttääksesi, mitä osaat, joten nauti tästä ajasta. Ihmiset, jotka ovat eri mieltä yksityiskohdista, saattavat olla vain kateellisia. Vaikka et haluaisikaan myöntää, niin kaikki eivät välttämättä ajattele sinun parastasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluaisit kovasti edistyä, joten saattaa olla turhauttavaa joutua odottamaan. Pitkällä tähtäimellä kannattaa kuitenkin edetä harkiten. Löydät oikeat ratkaisut, kun suhtaudut tilanteeseen rennosti. Nyt kannattaa olla erityisen kärsivällinen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka olet täynnä energiaa, yritä ottaa rauhallisesti, ettet kasaa itsellesi liikaa töitä. Pyri laajentamaan sosiaalista verkostoasi. Mielenkiintoiset ihmiset saattavat kulkea ohitsesi huomaamattasi, ellet ymmärrä heidän viehättävyyttään.

Jousimies 22.11.–20.12.

Näyttää siltä, että kaikilla vaikuttaisi olevan mielipide siitä, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi. Vaikka et voi mitenkään miellyttää kaikkia, aseta kotiasiat etusijalle. Sieltä ammennat onnellisuutesi tänään ja tulevaisuudessa.

Kauris 21.12.–19.1.

Saamasi uuden tiedon myötä ymmärrät, että olet käsittänyt väärin erään läheisesi aikeet. Asian korjaaminen on tärkeämpää kuin siitä murehtiminen. Ihmiset arvostavat toimiasi, kun yrität auttaa heitä, vaikka eivät sitä heti näyttäisikään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Satunnainen kommentti saattaa avata vanhoja haavoja. Jos tahdikkuus ei ole juuri nyt parhaita puoliasi, on ehkä parempi olla sanomatta mitään. Kauan odotettu tilaisuus on ovella. Tartu siihen, jos se tuntuu sinusta oikealta.

Kalat 19.2.–19.3.

Innostuminen ei ole pahasta, mutta mieti ennen kuin tartut oikopäätä uuteen projektiin. Tee tärkeimmät asiat ensin ja varmista, että etusi huomioidaan. Eräs suhde näyttää polkevan paikoillaan. Anna kumppanillesi enemmän tilaa, jos haluat päätöksiä.

Oinas 20.3.–19.4.

Mielikuvituksesi on huipussaan, ja kaikki tuntuu mahdolliselta. Tunne ei kuitenkaan ole aivan tosi. Pyri tasapainottamaan tunteitasi, jolloin pääset parhaaseen lopputulokseen. Älä odota maailman olevan aina täydellinen.

Härkä 20.4.–20.5.

Luja luottamuksen tunne vie sinua nyt eteenpäin. Kotona saatat joutua turvautumaan kompromisseihin mahdollisten erimielisyyksien ilmaantuessa. Hyvän tuurin ja päättäväisyyden yhdistelmä antaa parhaimman tuloksen. Vältä riskejä työelämässä tai raha-asioissa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Parhaimmatkin aikomukset voivat valua hukkaan, ellet hoida niitä kunnolla. Tee kotiläksysi ennen kuin teet päätöksen. Asiaa voidaan katsoa monelta kantilta, ja sinun pitäisi tietää ne kaikki. Kumppanilta saamasi tuki antaa lisää joustavuutta.

Rapu 21.6.–22.7.

Itseluottamuksesi on kohdallaan, joten nyt kannattaa edistää tavoitteitasi. Saat talousasiat kuntoon, kun suhtaudut asioihin käytännöllisesti. Lyhyt matka, jolta et odottanut paljoakaan, voi antaa sinulle yllättäviä, uusia ajatuksia.

X