Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.-30.11.

23.11.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Olemassa olevien suhteiden vahvistaminen ei ole koskaan ajanhukkaa. On järkevää käyttää sinua lähellä olevien ihmisten taitoja ja voimavaroja. Tästä huolimatta joskus ylenkatsot tätä mahdollisuutta, mikä sotkee asioita. Muut tarvitsevat nyt myös sinun panostasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Vaikka tiedät, mitä haluaisit toisten tekevän, voi olla ongelmallista saada heidät toimimaan. Voisitko mitenkään saada toiset kuvittelemaan, että idea oli alun perin heidän omansa? Mieti, miksi he eivät ole samaa mieltä kanssasi asiasta. Vastaus voi olla hyvin yksinkertainen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ole valmis pyytämään, että toiset tekevät parhaansa. Monet meistä eivät käytä läheskään kaikkia lahjojaan. Näet sen selvemmin muissa kuin itsessäsi. Tällä viikolla voit auttaa erästä saavuttamaan jotain, mitä hänen olisi pitänyt tehdä aikoja sitten. Eikö se tunnukin hyvältä?

Kalat 19.2.–19.3.

Voit hurmata vaikka kenet, mutta mieti tarkkaan, miten sinun kannattaa menetellä. Toisten tarpeista huolehtiminen vie paljon aikaa ja voimia. Oletko valmis kantamaan tämän ylimääräisen vastuun? Rakastuneena voimme olla joskus ahdasmielisiä, mutta käytännöllisyys auttaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Yllätät toiset poikkeamalla vanhoista rutiineistasi. Saatat tuntea olosi hieman epämukavaksi suuren asennemuutoksen vuoksi. Luovan puolesi avulla löydät jälleen tasapainon. Laita romanttiset päätökset jäihin. Sinun pitää olla varma itsestäsi ennen kuin sotket toiset asiaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Osaat olla todella hauska, kun osut sille päälle. Perhe ja ystävät haluavat tukea sinua pyrkimyksissäsi. Miksi tyytyä vanhaan ja arkiseen, kun edessä on paljon uusia mahdollisuuksia? Eräs on saapunut elämääsi vaivihkaa. Onko hän nyt osoittautumassa välttämättömäksi?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Käy ulkona, tapaa ihmisiä ja näytä, ettei mikään pysäytä sinua. Muista, että ainoat esteet ovat luultavasti omassa päässäsi. Kukahan niistä on vastuussa? Anna mielikuvituksesi laukata. Älä kuuntele ihmisiä, jotka haluaisivat vetää sinut maan pinnalle. Sinulla on lupa unelmoida.

Rapu 21.6.–22.7.

Viikonlopun levottomuuteen auttaa yhteinen toiminta perheen tai ystävien kanssa. Seikkailunhaluinen mielesi voi viedä sinua vain eteenpäin. Vähennä työpaineita, kun rakkaus kutsuu, ja anna onnelle mahdollisuus. Haluatko asioiden jatkuvan näin? Luota vaistoihisi.

Leijona 23.7.–22.8.

Ole tarkkana, mitä haluat koti- ja rakkauselämän suhteen, sillä voit saada juuri toivomasi. Joistakin nyt tehdyistä päätöksistä voi olla vaikea päästä eroon myöhemmin. Toisen seuran rakastaminen ei ole sama asia kuin olla rakastunut. Onko tämä sinulle kuitenkaan tärkeää?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Satsaa täysillä projekteihisi töissä ja kotona. Kun muut näkevät ponnistelusi, he voivat innostua tukemaan sinua entistä enemmän. Myös delegointi näyttää nyt sujuvan. Jakson keskivaiheilla saamasi tiedon perusteella pystyt luultavasi ratkaisemaan pitkään vaivanneen ongelman.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulla riittää asioita hoidettavana mutta onneksi myös tarpeeksi aloitekykyä. Saat kotoa rohkaisua luovuuteen, mikä puolestaan parantaa itseluottamusta. Kun huomaat vääryyden, varmista, että syytät oikeaa henkilöä. Epämääräiset viestit voidaan ymmärtää väärin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet luottavaisella tuulella. Oivallinen ideasi herättää kiinnostusta. Puhu avoimesti, kun tuuletatte ideoita ja tunnelmia. Tämä on erityisen tärkeää kotona, missä muutosten tuulet alkavat puhaltaa. Ennen kuin yrität vaikuttaa toisiin, varmista, että olet valmis lopputulokseen.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *