Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.–30.3.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Oinas 20.3.–19.4.

Taustalla vaikuttavat tekijät voivat hankaloittaa etenemistäsi. Toisaalta mielikuvituksesi on huipussaan, joten ideoita sinulta ei puutu. Merkuriuksen siirtyessä merkkiisi luova puolesi pääsee loistamaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Pystyt laittamaan pisteen asioille, jotka ovat vaivanneet mieltäsi kuluneen vuoden aikana. Voit joutua testiin, kun eräs koettaa haastaa riitaa kanssasi. Yritä löytää diplomaattinen ratkaisu, jotta saisitte aikaan molempia tyydyttävän sovun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Huomaat, kuinka paljon vanhat uskomukset ovat pitäneet sinua kiinni menneessä. Yritä suhtautua asioihin avoimemmin. Haluaisitko päästellä höyryjä? Ystävien tapaaminen tai liikunta voisi tehdä hyvää, ja pääsisit eroon levottomasta energiasta.

Rapu 21.6.–22.7.

Saat mahdollisuuden näyttää parhaat puolesi ja korostaa kokemuksen tuomaa arvovaltaa. Toisaalta saatat toimia hetken mielijohteesta, ja voit joutua maksamaan siitä myöhemmin. Suhtaudu varauksella liian hyviltä kuulostaviin tarjouksiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Kuuntele sydäntäsi ja luota vaistoihisi. Saatat ajautua ristiriitaan erään kanssa, mikä voi häiritä ystävyyttänne. Älä anna provosoida itseäsi. Etsi omaa tilaisuuttasi, jossa voit näyttää sovittelevan puolesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yllättävät tapahtumat voivat vahingoittaa suunnitelmiasi, ja saatat joutua laittamaan ne taka-alalle hetkeksi. Saat tukea, kunhan et ole liian ylpeä pyytääksesi apua. Kun delegoit tehtäviäsi, tulevat päivät sujuvat paremmin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluaisitko kiirehtiä asioiden kulkua? Nyt ei kannata hosua liikaa, vaikka odottaminen tuntuisi mahdottomalta. Näkymät ovat lupaavat, jos annat asioiden tapahtua omalla luonnollisella rytmillään.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kotiin tai perheeseen liittyvä päätös saattaa viivästyä, jos et pääse keskustelemaan asiasta kumppanisi kanssa kasvotusten. Kumpikaan ei näytä innostuvan kompromissista. Oikeassa olemisen sijaan kannattaa etsiä kaikille sopivaa ratkaisua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Läheinen suhde voi kärsiä, jos sanot hetken mielijohteesta jotain, jota joudut katumaan myöhemmin. Et haluaisi perääntyä, mutta nyt se kannattaisi. Mieti asiaa rauhassa, sillä tunteenpurkaus voi aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä.

Kauris 21.12.–19.1.

Tietyt tilanteet voivat tuntua liian rajoittavilta, kun vapaudenkaipuu iskee. Impulsiiviset liikkeet eivät kuitenkaan nyt auta. Asteittaisen muutoksen taktiikka olisi viisas veto.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet tietoinen tekijöistä, jotka vaikuttavat tulevaisuutta koskevaan päätöksentekoon. Pystyt nyt näkemään pinnan alle, mikä auttaa ratkaisemaan vaikeudet. Vältä tarpeettomia taisteluja ja muista pysyä lojaalina.

Kalat 19.2.–19.3.

Jokin asia menneisyydestä pidättelee sinua. Keskustele asiasta ystävien kanssa, niin pystyt paremmin kohtaamaan nykyhetken. Tee tarkka suunnitelma ja aseta itsellesi saavutettavissa olevat tavoitteet.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X