Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.-30.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämä ei ehkä ole täydellistä, mutta sinun pitäisi lakata ajattelemasta, että sen edes pitäisi olla. Useimmiten jos odottaa liikoja, tulee lopulta pettymään. Katso ympärillesi, niin huomaat, kuinka onnekas olet. Ole kärsivällinen, ja ennen pitkää huomaat edistyväsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet täynnä tarmoa ja toimintaa. Käytä tätä energiaa edistääksesi työläältä tuntuvia tehtäviä. Parhaimmat tulokset syntyvät henkilökohtaisten tapaamisten pohjalta. Romantiikka saattaa välillä vallata ajatuksesi, mutta älä anna sen viedä tilaa tärkeämmältä suunnitelmalta.

Leijona 23.7.–22.8.

Vauhtisi on hurja, mutta tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun saavutat sillä loistavia tuloksia. Kaikki eivät välttämättä pysy kyydissäsi, mikä voi lopulta harmittaa sinua, sillä rakastat kilpailua. Onneksi voit viikonloppuna päästä eroon ylimääräisestä energiasta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pääset esittelemään pohdiskelevaa puoltasi työelämässä. Yritä saada ideasi menemään perille, mutta varo astumasta kenenkään varpaille. Kysy toisilta neuvoa, jos jokin tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Siitä on varmasti hyötyä myös läheisillesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ei ole sinun tapaistasi jättää rakkauselämää taka-alalle, mutta nyt huomiotasi tarvitaan muualla. Varaudu viettämään aikaasi erään henkilön kanssa, jotta pystyt estämään häntä tekemästä suuren virheen. Pelkkä saarna ei riitä, nyt tarvitaan läsnäoloa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vältä ilkeitä ja epäkohteliaita ihmisiä. Itseluottamuksesi tarvitsee nyt vahvistusta, ei alistamista. Miksi joillakin on niin hyökkäävä asenne? Mustasukkaisuus voisi selittää paljonkin. Ole kuitenkin oma viehättävä itsesi ja jätä negatiiviset kommentit omaan arvoonsa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joskus ihmiset tekevät vuoksemme jotakin hienoa ilman, että olisimme edes pyytäneet. Silloin huomaat, kuinka hyviä ystäviä sinulla on, vaikka olisit välillä omissa oloissasi. Suunnitelmasi etenevät hitaalla tempolla, mikä saattaa turhauttaa. Voit tehdä vain parhaasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Valmistaudu olemaan huomion keskipisteenä ja yritä tehdä parhaasi. Saatat pitää joitakin asioita tai ihmisiä itsestäänselvinä, mutta älä missään nimessä anna toisten huomata sitä. Liiallinen itseluottamus ei tosin ole aina hyväksi, joten vähän nöyryyttä peliin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Törmäät uusiin ihmisiin, vaikka et aktiivisesti etsisikään ketään. Yritä näin ollen olla parhaimmillasi. Pitkästä aikaa kotielämä tuntuu rentouttavalta ja saa mielikuvituksesi lentoon. Kumppanisi saattaa muuttaa mieltään vähän väliä, joten koeta olla kärsivällinen.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluaisitko muuttaa jotakin tunne-elämän myllerrysten jälkeen? Asioita voi varmaan muuttaa, mutta ihmisten muuttaminen ei ole niin helppoa. Useimmiten ihmiset alkavat käyttäytyä samoin kuin ennenkin jonkin ajan kuluttua. Antaako tämä suhde sen mitä tarvitset?

Oinas 20.3.–19.4.

Suunnitelmiesi toteuttaminen näyttää nyt helpolta, mutta hyvällä onnella ei ole asian kanssa mitään tekemistä, vaan kaikki vaatii päättäväisyyttä ja kovaa työtä. Anna vaistojesi viedä sinua rakkaudessa. Älä hyväksy toiseksi parasta, vaan mieti rauhassa päätöstäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Joskus on hyvä antaa menneen olla. Saatat havaita jonkinlaista levottomuutta kumppanissasi. Ole varovainen sanoissasi, niin säästyt vastarinnalta. Avoin keskustelu on kuitenkin tärkeää. Tunne-elämän vaihtelevat kuviot voivat häiritä keskittymiskykyäsi.

 

X