Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.-30.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet joutunut viime aikoina pitämään vähän matalaa profiilia, mutta nyt näytät pääsevän vähitellen päivänvaloon. Etsi haasteita, joissa voit käyttää aivojasi. Aiempien kokemustesi vuoksi olet saattanut tuntea olevasi olosuhteiden armoilla.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos jotkut jokapäiväiset tehtävät tuntuvat uuvuttavilta, koeta keksiä jokin uusi tapa niiden tekemiseen. Ikävystyminen saa päivät tuntumaan pitkiltä ja tehottomilta. Rutiineista irtautuminen voi tuntua uskonasialta, mutta mitä menetettävää sinulla on?

Jousimies 22.11.–20.12.

Ole valmis muutoksen mahdollisuuteen. Pitämällä silmät ja korvat auki voit osua oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Monet ovat saaneet tarpeekseen kaikesta negatiivisuudesta. Voisiko tässä olla tilaisuutesi piristää ja innostaa ihmisiä lähipiirissäsi?

Kauris 21.12.–19.1.

Vaikka sinulla riittää vielä työtä eri elämänalueilla, myös edistystä on näkyvissä. Suunnittele tulevaisuuttasi, tai toiset pääsevät askeleen edelle työelämässä. Mieti, mitä haluat ja usko, että saavutat sen. Vain mielikuvituksen puute voi pidätellä sinua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ole joustava ja valmis tekemään viime hetken muutoksia suunnitelmiisi. Luota vaistoihisi, etenkin kotiin ja terveyteen liittyvissä asioissa. Muista, ettei avun pyytäminen ole heikkoutta, vaan osoitus vahvuudesta ja vastuun kantamisesta.

Kalat 19.2.–19.3.

Ota itsellesi omaa aikaa. Voit välttyä ongelmilta tulevaisuudessa, kun panostat nyt omaan terveyteesi. Luota vaistonvaraisiin tunteisiin, jotka normaalisti jättäisit huomioimatta. Tulevaisuuden onnenhetket ovat riippuvaisia tämän päivän toimistasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Kauan odotettujen uutisten ansiosta mielesi on nyt aiempaa kevyempi. Haluaisit edetä vauhdilla, mutta toisaalta viime aikojen tapahtumat ovat saaneet sinut epäröimään. Luottamuksen palautuminen vie aikaa, mutta älä jää vellomaan menneisiin tapahtumiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Työelämän muutokset voivat hämmentää sinua. Pidä kuitenkin silmät auki, kenties edessä aukeaa uusi ja entistä kiinnostavampi polku. Kerro tunteistasi kumppanillesi, jotta hän ymmärtäisi mielialaasi ja viimeaikaisia toimiasi. Ihmisen elo ei ole aina helppoa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat joutua hillitsemään menohalujasi läheisten tarpeiden mukaan. Varmaan piakkoin olet taas ystäväpiirin keskipiste, mitä luultavasti olet jo ehtinyt kaivata. Tähtää yhteen asiaan kerrallaan, älä yritä saada kaikkea heti valmiiksi.

Rapu 21.6.–22.7.

Mahdolliset eripurat voivat tasoittua, jos perehdyt paremmin perheen ja ystävien tarpeisiin. Kehitä kuuntelemisen taitoa ja pian osaat jo lukea rivien välistä. Tämä kyky auttaa ymmärtämään, miksi ihmiset toimivat sinulle käsittämättömällä tavalla.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessä saattaa olla nopeita muutoksia sekä raha-asioissa että rakkauselämässä. Älä jätä asioita oman onnensa nojaan, vaan tee toimintasuunnitelma. Eräs saattaa joutua kiusalliseen tilanteeseen, mutta onneksi voit auttaa häntä omien kokemustesi perusteella.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Raha-asiat vaativat nyt teräväkatseisuutta ja nopeaa päätöksentekokykyä. Jokin uusi ja innostava työasia saattaa verottaa sinua henkisesti ja fyysisesti, mutta se voi olla juuri sitä, mitä tarvitset, jotta saat elämääsi jännitystä ja eteenpäin menemisen tuntua.

X