Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.−31.3.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Edessä on jännittävä jakso, joka kannustaa tiimityöskentelyyn ja aloitteellisuuteen. Haluatko saada viikosta irti mahdollisimman paljon? Tee itsellesi täysin selväksi, mitä haluat saavuttaa. Kaikenlainen epämääräisyys kostautuu myöhemmin.

Härkä 20.4.–20.5.

Nyt ei ole paras hetki aloittaa uusia asioita, sillä toivottu lopputulos syntyy toimimalla jo olemassa olevien asioiden parissa. Vaikka jotkut asiat voivat tuntua kovin vaikeilta, tunnet suurta helpotusta, kun pääset kunnolla vauhtiin ongelmien ratkomisessa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oletko epävarma jonkin päätöksen suhteen? Luultavasti informaatiotulva mutkistaa tilannetta. Yritä pitää asiat yksinkertaisina. Onneksi viehätysvoimasi on huipussaan. Yritä rentoutua ja kerätä voimia, sillä mielenrauha on nyt avainasemassa.

Rapu 21.6.–22.7.

Positiivinen asenne auttaa sinua saavuttamaan haluamasi. Mikäli sinusta tuntuu vaikealta tarttua haasteeseen, heitä vanhat uskomukset romukoppaan, sillä ne jarruttavat toimintaasi. Uudenlainen, dynaaminen ote a­sioihin yllättää lopulta itsesikin.

Leijona 23.7.–22.8.

Tulevaisuus näyttää silmissäsi lupaavalta. Uuden tuttavuuden seura tuntuu hyvin palkitsevalta. Saat kenties jonkin suunnitelman tai projektin päätökseen. Sitä kannattaa juhlia. Mietitkö, mitä erään päässä liikkuu? Kun olet tarkkana, saatat löytää vastauksen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tunnet sisimmässäsi, että eräs ihmissuhde on tullut entistä läheisemmäksi, ja saatat miettiä, mihin se vielä johtaa. Edessä voi olla hetki, jolloin ylitätte tietyn rajan intiimimpään suuntaan. Pieni hemmotteluhetki voisi piristää mieltäsi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämässä kemiat toimivat, ja kenties pystyt ratkaisemaan ongelman, joka on vaivannut mieltäsi jo pitkään. Pääsette eteenpäin keskustelujen ja kompromissien avulla. Puhdistuneen ilmapiirin jälkeen olosi tuntuu helpottuneelta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Työrintamalla haluaisit toimia nyt yksin ja onnistutkin saamaan paljon aikaiseksi. Mutta jos saisit toiset toimimaan sinun suunnitelmiesi mukaisesti, edistys olisi vielä nopeampaa. Tämä tarjoaisi sinulle myös enemmän vapaa-aikaa rentoutumiseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kaipaatko elämääsi jännitystä? Kenties otat vastaan haasteen, joka liittyy urheiluun tai muuhun aktiiviseen toimintaan, mikä tarjoaa uutta sisältöä elämään. Tuntuuko sinusta, että joku on ymmärtänyt sinut väärin? Kunnon keskustelu voisi auttaa tilanteen selvittelyssä.

Kauris 21.12. –19.1.

Uteliaisuutesi vie sinua kohti jotakin talousasioihin liittyvää päätöstä, jota olet miettinyt jo pidemmän aikaa. Tutki eri vaihtoehtoja tarkkaan ennen lopullista ratkaisuasi. Olet viikonloppuna parrasvaloissa, joten koeta tehdä parhaasi.

Vesimies 20.1.-18.2.

Jokin luova idea saattaa osoittautua hyvin arvokkaaksi, jos maltat lähteä toteuttamaan sitä. Edessä voi olla vielä paljon neuvotteluja ja epäröintiä, mutta olet kuitenkin hyvissä asemissa. Kokonaiskuvan selkeytyminen rohkaisee sinua eteenpäin.

Kalat 19.2.–19.3.

Yllättävät uutiset saattavat ai­heuttaa päänvaivaa. Raha-asiat vaativat yhä huomiotasi, mutta maltillisen rahankäytön myötä tilanne helpottuu vähitellen. Keskustelu läheisen kanssa voi vaivata mieltäsi, mutta onneksi saatte asian hoidettua pois päiväjärjestyksestä.

X