Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.11.–1.12.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Mielialasi ja energiatasosi ovat noususuunnassa. Olet elementissäsi ja valmiina ryhtymään toimeen. Päällimmäisenä listallasi ovat asiat, jotka tuovat elämääsi lisää jännitystä ja seikkailua. Nyt saat nauttia edistymisen askeleista.

Kauris 21.12.–19.1.

Edessä on rauhallisempi vaihe, ja pääset lataamaan akkuja. Tulevina viikkoina voit viimeistellä loppuun keskeneräisiksi jääneitä asioita. Oletko valmis kyseenalaistamaan vanhoja uskomuksiasi? Se olisi hyvä päätös tälle vuodelle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sosiaalinen elämäsi saa uutta vauhtia loppuvuotta kohden, ja verkostoitumisen myötä voit löytää hyödyllisiä kumppanuuksia. Työ- ja urasuunnitelmat hallitsevat ajatuksiasi tulevina viikkoina. Yritä löytää tasapaino työn ja huvin välillä.

Kalat 19.2.–19.3.

Jos jokin suunnitelma vaatii sinua poistumaan mukavuusalueeltasi, anna palaa. Mitä enemmän otat vastuuta, sitä enemmän alat luottaa itseesi. Mikäli jokin ongelma painaa mieltäsi, älä tuhlaa aikaa, vaan kysy neuvoa asiantuntijalta.

Oinas 20.3.–19.4.

Löydät taas elämänilosi ja olet valmis uusiin seikkailuihin, kenties myös matkusteluun. Hermostuneisuus voi vaivata jakson keskivaiheilla, mutta lopulta saat jonkin vanhan projektin päätökseen. Se parantaa mielialaasi entisestään.

Härkä 20.4.–20.5.

Raha-asiat ja muutoksenhalu ovat nyt tapetilla. Tulevina viikkoina pystyt vihdoin päästämään irti asioista, jotka ovat pidätelleet sinua. Samalla vapaudut henkisestä painolastista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkauselämä vaikuttaa tasapainoiselta, jopa kukoistavalta. Rankan vaiheen jälkeen elämä asettuu uomiinsa. Älä sorru tuhlailuun, niin säästyt turhautumiselta. Panosta sen sijaan hyvinvointiisi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä jaksolla pystyt saattamaan loppuun keskeneräisiä asioita, jotka ovat estäneet sinua pääsemästä eteenpäin. Älä arastele, vaan käy käsiksi vaikeisiinkin aiheisiin, sillä niiden selvittäminen avaa sinulle tien jännittäviin tulevaisuudennäkymiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Luovuus ja romanttisuus ovat nyt pinnalla. Niiden ansiosta saat voimaa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja pääset näyttämään kykysi. Älä anna epäilysten pysäyttää. Olet syntynyt loistamaan, ja voit häikäistä kenet tahansa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kotielämä korostuu, ja nautit läheistesi huomiosta. Tunnet olevasi valmis kohtaamaan uusia haasteita myös kodin ulkopuolella. Olet omimmillasi, kun pääset organisoimaan ja johtamaan toisia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet suorasukaisella tuulella, mikä voi joko puhdistaa ilmaa tai keikuttaa venettä. Mieti tarkkaan, ettet tee hätiköityjä johtopäätöksiä. Loppujaksosta saatat ratkaista asian, joka on jarruttanut toimiasi turhaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viime viikkoina tuntemasi levottomuus helpottaa, ja olet nyt entistä keskittyneempi. Luotat kykyihisi työelämässä ja ra­ha-asiois­sa. Menestyt etenemällä askel kerrallaan kohti tavoitteita.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X