Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.2.−3.3.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Vedät ihmisiä puoleesi ja siksi voit luoda uusia ystävyyssuhteita. Eräs tapaaminen saattaa tuntua raikkaalta tuulahdukselta, ja se voi antaa sinulle aivan uudenlaisia tuntemuksia ja ajatuksia. Haluat puhdistaa ilmaa ja tunnet, kuinka helpotus valtaa mielesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Haluaisitko käyttää hyväksesi tuottoisan tilaisuuden? Pystyt nyt keskittymään aiempaa paremmin ja saat itsestäsi enemmän irti. Älä kuitenkaan unohda omia tarpeitasi auttaessasi toisia. Yritä tehdä aikatauluistasi mahdollisimman suotuisia omaa hyvinvointiasi ajatellen.

Härkä 20.4.–20.5.

Voi olla vaikea vastustaa halua tehdä kaikkesi haluamasi asian eteen. Pidä kuitenkin varasi, että pystyt käsittelemään jälkiseuraamukset. Orastava suhde näyttää heräävän eloon, etkä oikein pysty kieltämään tunteitasi erästä kohtaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluaisitko saattaa päätökseen asian, joka on vaikuttanut elämääsi jo jonkin aikaa? Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä sitä yksin, sillä voit saada korvaamatonta apua luotettavalta ystävältä. Aikasi parrasvaloissa on koittanut, joten astu rohkeasti esiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Ystävyytesi jonkun vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa voi olla askel oikeaan suuntaan, ja saat siitä varmasti paljon apua. Pystyt näin hyödyntämään omia voimiasi parhaalla mahdollisella tavalla ja rohkaistut poistumaan omalta mukavuusalueeltasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos olet valmis panostamaan itseesi tällä viikolla, saatat kohdata ennennäkemättömän tilaisuuden. Luota kuitenkin vaistoihisi, ettet ylirasita itseäsi. Kuuntele omaa sisintäsi, sillä se kertoo, mihin suuntaan sinun kannattaa nyt tähdätä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinun voi olla vaikea vastustaa kohtaamaasi haastetta, oletpa sitten valmis tai et. Jos uskallat ryhtyä mukaan peliin, voi palkinto olla suurempi kuin ikinä uskoitkaan. Eräs suhde näyttää lupaavalta ja saattaa kehittyä romanttiseen suuntaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tämä jakso keskittyy työelämään, ja yhteistyö jonkun kanssa tuntuu nyt helpoimmalta tieltä eteenpäin. Se auttaa sinua pääsemään vaikeuksien yli ja helpottaa ylipäätään kaikenlaisia tapaamisia ja neuvotteluita. Muista kuitenkin pitää huolta itsestäsi ja ottaa välillä rennosti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tietty ystävyyssuhde kehittyy positiiviseen suuntaan, ja saatat harkita jopa yhteisiä työkuvioita. Jos jaatte samanlaiset kunnianhimoiset haaveet tulevasta, voitte päästä pitkälle. Rakkaudessa jokin uusi suhde näyttää myös saavan tuulta alleen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tartu kiinni otolliseen tilaisuuteen, kun se osuu kohdallesi, vaikka sinulla ei olisikaan yhtä paljon kokemusta kuin toisilla. Saatat päästä valokeilaan, kun osaat vähiten odottaa sitä. Hienotunteisuuttasi arvostetaan enemmän kuin uskotkaan.

Kauris 21.12. –19.1.

Jos haluat saavuttaa jotain erityistä, olet nyt valmis ylittämään kaikki esteet saadaksesi haluamasi. Haluatko vakuuttaa erään aikeistasi? Juuri nyt sanomaasi on vaikea vastustaa, joten kannattaa ottaa tästä viikosta kaikki irti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pysy vahvana työelämässä uuden tilanteen edessä. Pyri olemaan aina askeleen edellä muita. Mieti ystävyyssuhteitasi perinpohjin. Parantavatko kaikki ystäväsi elämänlaatuasi vai tuottavatko he sinulle stressiä?

X