Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.-31.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Viikko on normaalia hiljaisempi, joten saat mahdollisuuden vetää henkeä ja ladata akkuja. Mieti, mitä pohjimmiltaan haluat. Älä tyydy vaatimattomaan vaan tavoittele korkealle. Saatat yllättyä, kuinka nopeasti pystyt kehittämään taitojasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Löydät oman paikkasi ja huomaat, että yksi hyvä asia voi johtaa toiseen. Jokin asia voi aluksi tuntua tylsältä, mutta anna sille mahdollisuus. Voit kukoistaa yhdessä toisen kanssa menettämättä identiteettiäsi. Muista, että todellinen ihmissuhde muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet täynnä energiaa ja viehätysvoimaa, joten ei ole mikään ihme, että asiat edistyvät vauhdilla. Mieti, mitä haluat työelämässä ja kotona, sillä nyt sinulla on hyvät mahdollisuudet saada toiveesi toteutumaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Asia, mihin aiemmin uskoit vankasti, vaikuttaa nyt entistä epävarmemmalta. Älä huolestu, sillä tilanne elää koko ajan. Elämässäsi saattaa tulla esiin jokin ongelma, joka vaatii selvittämistä. Sen jälkeen pystyt jatkamaan eteenpäin entistä vahvempana.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluat tehdä elämääsi muutoksia, joita olet miettinyt jo kauan. Jotkut asiat tuntuvat olevan sikin sokin, mutta samalla sinulle tarjoutuu tilaisuus kertoa toiveistasi. Tunnusta virheesi ja lupaa muuttaa asioita. Tänä vuonna saatat muuttua jännittävällä tavalla.

Rapu 21.6.–22.7.

Työelämässä saatat joutua uusiin ja haastaviin tilanteisiin, jotka eivät miellytä sinua. Älä nosta meteliä, sillä asiat voivat muuttua päivittäin. Kohtaa haasteet pää pystyssä. Osoittamasi itsevarmuus voi vakuuttaa muut kyvyistäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Ajatuksesi juoksee, joten saat toteutettua joitakin suunnitelmiasi. Yhteistyö toisten kanssa jonkin kaikille tärkeän asian parissa on nyt erittäin palkitsevaa. Kotona eräs saattaa tarvita tukeasi ja aikaasi. Paneudu hänen ongelmaansa ja yritä keksiä luovia ratkaisuja.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Energisyytesi vie sinut tällä jaksolla uusiin ja kiinnostaviin paikkoihin. Ehkä kuulet salaisuuden tai juorun, joka herättää mielenkiintosi. Keskity pohtimaan, kuinka voisit parhaiten hyötyä tästä tiedosta. Sinun on jo korkea aika alkaa huolehtia omista eduistasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Paras keino edetä tällä viikolla on ottaa asia kerrallaan. Pysy rauhallisena, vaikka toisten vetämättömyys voi turhauttaa. Voit tehdä halutessasi hyvän vaikutuksen sinulle tärkeään ihmiseen. Vaikka et tuntisikaan olevasi kovin kunnianhimoinen, haluat kuitenkin tehdä parhaasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Muutaman tietoisen riskin ottaminen kannattaa jakson alussa, sillä se kohentaa itseluottamustasi. Haluaisit edistää sinulle tärkeää suunnitelmaa, mutta saatat epäröidä ajankohdan sopivuutta. Ole rehellinen itsellesi ja lopeta tekosyiden keksiminen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka kuinka rakastaisit toisten auttamista, sinun täytyy ajatella nyt itseäsi. Unohda menneet ja keskity itseesi ja läheisimpiisi. Tämän polun varrella voi vastaasi tulla monia yllätyksiä. Pikkumaiset ihmiset voivat olla ärsyttäviä. Ongelma on heidän, ei sinun.

Kauris 21.12.–19.1.

Joskus toisten vaatimukset ajastasi voivat tuntua pakahduttavilta. Toisaalta auttaminen on osa luonnettasi, mutta samalla saatat kieltää omat tarpeesi. Jotta voisit jatkaa onnellisena eteenpäin, rakasta itseäsi yhtä paljon kuin toisia.

X