Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.-31.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mikäli sinulla on ollut erimielisyyksiä läheistesi kanssa, ojenna nyt sovinnon käsi. Hieman karikkoinen suhde pitää edelleen pintansa. Kenties teillä molemmilla on ollut liian pitkään rankkaa. Lämmin ja huolehtivainen asenne parantaa haavat nopeasti.

Jousimies 22.11.–20.12.

Yllätykset ja salaisuudet tuovat viikkoon jännitystä. Vaikka kuinka haluaisit kertoa toisille, mitä olet saanut selville, älä tee sitä ennen kuin tiedät enemmän. Pettymys erääseen kollegaan työelämässä häviää, kun rakkausasiat täyttävät mielesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Aiotko tehdä joihinkin vaikutuksen tällä viikolla? Ehkä heidän oletettu mielikuvansa sinusta ei osu yksiin sen kanssa, kuinka itse näet itsesi. Kun kehität itseäsi, ole uskollinen omille periaatteillesi, jotta et tuntisi oloasi epämukavaksi omissa nahoissasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinun täytyy kaivaa syvemmältä, jotta löydät sopivimman ratkaisun koti- ja työelämän ongelmiin. Mahdollisuuksia on enemmän kuin miltä ensin vaikuttaa. Eräs läheinen tarvitsee apuasi asioiden selvittämiseen. Lahjakkuutesi ja päättäväisyytesi koituvat hyödyksesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Vaikka ympärilläsi tapahtuu kaikenlaista, tunnet olevasi vähän tylsistynyt. Älä odota, että toiset tekevät elämästäsi jännittävää. Oletko pettynyt erääseen, joka muuttaa mieltään vähän väliä? Vaikuttaako hän epäluotettavalta? Vaihda suuntaa, niin hän luultavasti terästäytyy.

Oinas 20.3.–19.4.

Vaikka olet saattanut tehdä joitakin muutoksia jokapäiväiseen elämääsi viime aikoina, niin paljon on vielä tehtävänä. Pienetkin muutokset voivat johtaa tiesi menestykseen. Uuden tuttavan myötä ymmärrät, kuinka eri tavoilla ihmiset voivat katsoa maailmaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Saamasi ehdotus vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Mieti sitä kuitenkin tarkkaan ennen kuin hylkäät sen. Elämässäsi tapahtuu nyt niin paljon kaikenlaista, että saatat rasittaa itseäsi sekä henkisesti että fyysisesti. Opi sanomaan ei ylimääräisiin pyyntöihin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Asioiden vatvominen voi olla joskus houkuttelevaa, mutta koeta ottaa rauhallisesti. Älä ala pohtia toisten ongelmia. Sinulla riittää puuhaa ihan tarpeeksi omissa asioissasi. Joskus tavalliset, jopa arkipäiväiset askareet voivat olla syynä stressiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkausasiat vievät ajatuksesi tällä viikolla. Uudehko tuttavuus voi osoittaa haluavansa enemmän. Toisaalta eräs, jonka luulit jo kadonneen kuvioista, ilmaantuu yllättäen maisemiin. Pelkkä ajatus jonkin menettämisestä voi saada haluamaan sitä entistä enemmän.

Leijona 23.7.–22.8.

Et pidä keskeytyksistä, joita on siunaantunut kohdallesi viime aikoina melko paljon. Tarpeesi eivät ole mitenkään erikoisia, mutta silti toiset haluavat kovasti kertoa, miten sinun pitäisi toimia. Ensimmäinen vaistomainen ajatus on usein paras vaihtoehto.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla riittää töitä itsesi ja tunteidesi kanssa, älä ota koko maailman murheita harteillesi. Sinusta voi olla vaikeaa nähdä muiden kamppailevan, mutta tällä hetkellä on viisainta keskittyä kotiasioihin. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi, rentoudu ja nauti hetkestä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihmiset ja tilanteet muuttuvat kaiken aikaa, vaikka emme haluaisikaan. Jos et hyväksy jonkun tekemää liikettä, kerro siitä ja väisty sen jälkeen sivuun. Tyydy siihen, että olet näyttänyt hänelle eri vaihtoehtoja. Tuputtamalla omaa näkökantaasi voit karkottaa hänet luotasi.

X