Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.5.-1.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Oinas 20.3.–19.4.

Jakso on loistava suhteiden solmimiseen ja uusien ihmisten tapaamiseen. Mitä enemmän liikut ympäriinsä, sitä enemmän löydät uusia mahdollisuuksia. Työelämässä ei ole nyt oikotietä eteenpäin, mutta oikeanlaisessa ilmapiirissä työkin tuntuu huvilta

Härkä 20.4.–20.5.

Vanhat ideat ja asenteet voivat pysäyttää kasvusi. Tartu uusiin mahdollisuuksiin, niin kaikki näyttää valoisammalta. Jotta elämä sujuisi helpommin, ole joustava ja optimistinen. Se ei ole välttämättä helppoa, mutta todellakin kannattavaa. Luota itseesi, niin menestyminen on helpompaa

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt kannattaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Joidenkin ilkeät puheet ovat tehneet sinut pidättyväiseksi, mutta kaikki voi muuttua. Olet saattanut tuntea jännitystä uuden ihmisen tai tilanteen edessä. Anna itsellesi aikaa miettiä rauhassa, niin sinun ei tarvitse toimia pelkän vaiston varassa.

Rapu 21.6.–22.7.

Rentoudu ja päätä tehdä tästä viikosta huoleton. Se ei välttämättä ole helppoa, sillä muut saattavat keksiä erilaisia syitä toimettomuuteensa. Tunnet olevasi vastuunkantaja ja haluaisit hoitaa asiat kuntoon. Hiljennä tahtia ja nauti romanttisesta ilmapiiristä.

Leijona 23.7.–22.8.

Käytä hyväksesi tilaisuus ottaa rennommin ja nauti rauhallisista hetkistä. Eräät saattavat vaikuttaa välillä ärsyttäviltä, mutta he voivat silti olla oikeassa. Tunnetko tarvitsevasi neuvoja johonkin asiaan? Muuta asennettasi ja kysy rohkeasti, niin toiset auttavat sinua varmasti

Neitsyt 23.8.–22.9.

Joskus on vaikeaa olla oma itsensä. Olisiko mahdollista, että olet miellyttänyt toisia niin kauan, 
ettet osaa enää miellyttää itseäsi? Raha-asiat näyttävät kietoutuvan yhteen johonkin matkaan liittyvän asian kanssa. Tutki yksityiskohdat huolella, ennen kuin sitoudut mihinkään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko tyytyväinen asioiden kulkuun? Sinulla on vielä mahdollisuus muuttaa asioita, jos vain haluat. Joskus toisilla on liiankin voimakkaita mielipiteitä asioistasi, ja he voivat yrittää vaikuttaa sinuun. Koeta löytää sopuisa ratkaisu mahdolliseen riitaan kumppanin kanssa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kun olet sitoutunut johonkin, saat paljon aikaan. Joskus olisi kuitenkin hyvä olla avoin uusille ideoille ja ratkaisuille. Keskusteleminen ja uusien mahdollisuuksien löytäminen voivat vaikuttaa työ- ja kotielämääsi. Hakeudu viikonloppuna niiden ihmisten pariin, joiden kanssa voit rentoutua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mitä tahansa ihmiset sanovatkaan, sinä tiedät, mihin olet menossa. Pidä asiat yksinkertaisina ja käytännönläheisinä, ja viikosta tulee kerrassaan hieno. Jos kaipaat uutta lähestymistapaa, ota mallia toisten käytännöistä. Älä tee asioista monimutkaisempia kuin ne ovat.

Kauris 21.12.–19.1.

Haluat helposti kontrolloida ihmisiä ja ympäristöäsi, mutta yritä olla joustava. Tällä jaksolla sinun pitää olla avoin ja kuunnella tarkkaavaisesti. Et aina osaa lukea rivien välistä, etenkään tunneasioissa. Mutta jos olet tarpeeksi kiinnostunut, hämmästyt nopeaa kehitystäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tunnetko itsesi haavoittuvaksi? Ovatko tunteesi pyörremyrskyssä? Olet luultavasti vain vähän eksyksissä tällä hetkellä. Jokin viimeaikainen tapahtuma painaa mieltäsi. Onneksi asiat muuttuvat ajan mittaan, ja hyvät ajat ovat edessäpäin. Pysy rauhallisena ja puhu tunteistasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinun voi olla välillä vaikea päästä irti rutiineista. Päivän tapahtumat rasittavat mieltäsi ja voivat vaivata öisin. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, jotta saat luovan potentiaalisi käyttöön. Sen avulla pääset kunnolla vauhtiin, kun vain tiedät, minne olet menossa.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horoskooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X