Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 26.10.-1.11.

25.10.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Työelämään keskittyminen voi aiheuttaa kotona pientä närää, mutta selviät siitä kunnialla. Älä kuuntele juoruja, jotka voisivat saada sinut epäilemään rakastasi. Saattaisiko joku olla sinulle vähän kateellinen? Yllättävä uutinen antaa aihetta juhlaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tunnet itsesi onnekkaaksi ja katsot optimistisena eteenpäin. Kumppanisi erityisillä sanoilla saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa. Varaa aikaa kahdenkeskisille, rehellisille keskusteluille. Rauhallinen viikonloppu tuo teistä molemmista parhaat puolet esille.

Kauris 21.12.–19.1.

Vaikka työ veisi paljon aikaa, älä unohda läheisten tarpeita kotona. Et yleensä pidä muita itsestäänselvinä, mutta kiireisenä ajatuksesi saattavat harhailla. Ilahdut erään läheisen kohteliaisuudesta tai ehdotuksesta. Tällaista ei taida tapahtua kovin usein, joten älä sivuuta tilaisuutta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tällä jaksolla nalkuttavat ihmiset näyttävät ympäröivän sinua. Ehkä he tulkitsevat rennon asenteesi heikkoudeksi. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä päätöksiä toisten käskystä. Musiikilla on nyt tärkeä sija elämässäsi. Tuoko se mieleen vanhoja muistoja?

Kalat 19.2.–19.3.

Ylimääräisen työn tekeminen voi harmittaa, mutta tilisi saldon miettiminen voi saada sinut paremmalle tuulelle. Itse asiassa tunnet olosi rohkeaksi ja päättäväiseksi. Jos haluat pyytää jotain, nyt on sen aika. Muut eivät vielä reagoi, joten olet heitä askeleen edellä.

Oinas 20.3.–19.4.

Yritätkö päästä sopimukseen jonkun kanssa? Olisi varmaan parempi jättää jokin virhe huomiotta eikä tehdä siitä numeroa. Mennäksesi eteenpäin sinun täytyy olla joustava. Oletko valmis ottamaan suuria askeleita rakkaudessa? Hyvien uutisten ansiosta ratkaisu on käsissäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä jaksolla näet asiat ympärilläsi entistä selvemmin. Erään pitäisi ilmoittaa sinulle päätöksensä asiasta, joka on ajatuksissasi päällimmäisenä. Yritä puhdistaa ilmaa kaikesta turhasta, sillä se auttaa vahvistamaan suhteita ja antaa luottamusta kykyihisi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet nyt parrasvaloissa, ja se sopii sinulle. Joku saattaa tulla kateelliseksi kohtaamastasi ihailusta, mutta voit helpottaa tilannetta antamalla kritiikin valua kuuroille korville. Luota itseesi, etenkin työelämässä. Vaikka olosi ei itsevarmalta aina tuntuisikaan, älä näytä sitä toisille.

Rapu 21.6.–22.7.

Aktiivisuutesi vuoksi olet nyt tapahtumien keskipisteessä. Pidä toiveesi ja unelmasi vielä toistaiseksi omana tietonasi. Sinun täytyy olla täysin valmis, ennen kuin esität ehdotuksesi ja varma siitä, että se saa arvoisensa vastaanoton. Maailma on tosiaan täynnä yllätyksiä.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet menossa oikeaan suuntaan ja saat siitä lisää itseluottamusta. Huomaat vähitellen, että jotkin pienet asiat kaipaavat vielä viilausta. Kuvittele, kuinka paljon paremmalta tuntuu, kun nämä asiat on hoidettu. Raha-asiat ja suunnitelmat loksahtavat paikoilleen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kykysi pääsevät esille tällä viikolla ja olet tyytyväinen saamaasi vastaanottoon. Eräs menneisyydestä muistuttaa sinua vanhoista saavutuksistasi, mikä lämmittää mieltäsi. Tunnet itsesi onnekkaaksi, kun saat toisen mahdollisuuden jonkun ihmisen tai jonkin asian kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunteet käyvät kuumina, kun yrität saada viimeisen sanan väittelyssä. Sinun täytyy nyt päättää, maksaako se vaivan. Ehkä otat opiksesi ja jatkat eteenpäin. Älä anna toisten ohjata tunteitasi. On paljon jännittävämpää mennä kohti tulevaisuutta kuin velloa menneessä.

Suosittelemme