Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 26.8.–1.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat olla kiinnostunut eräästä, mutta et tiedä, kuinka pääsisit alkuun. Olisiko teillä jokin yhteinen kiinnostuksen kohde? Samaan asiaan intohimoisesti suhtautuminen tekisi hyvää orastavalle suhteellenne.

Vaaka 23.9.–22.10.

Pohdi, voisitko hyötyä jostain harrastuksestasi entistä enemmän. Älä mieti pelkästään taloudellista etua, pelkkä ilo ja mielihyvä riittävät. Varo miellyttämästä ketään liikaa, sillä saatat päätyä tekemään tarpeettomia uhrauksia. Pysy vahvana!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hämmentävätkö erään viestit ja signaalit sinua? Jos et saa niistä selvää, sinun täytyy luottaa vain sisimpääsi. Viikko ei ole paras mahdollinen neuvotteluja tai sopimuksia varten, ellet ole valmis selvittämään taustoja.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt olisi hyvä aika tehdä jotain, millä erottuisit joukosta. Tee parhaasi, sillä kaikki ponnistelut koituvat eduksesi. Kotielämä voi häiritä tekemisiäsi juuri, kun olet jonkin tärkeän asian kimpussa. Älä unohda asioiden tärkeysjärjestystä.

Kauris 21.12.–19.1.

Talousasioiden ja työelämän kannalta tämä viikko on rakentava. Saavutat tavoitteesi peräänantamattomuuden ja kovan työn ansiosta. Kun palkitset itsesi aina onnistuessasi, pysyt motivoituneena. Älä anna johtaa itseäsi harhaan, vaan pysy kartalla.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat helposti hyväksyä asiat sellaisina kuin ne tulevat, mutta nyt tahti voi muuttua. Huomaat, että voit sittenkin vaikuttaa kohtaloosi. Tämä oivallus auttaa sinua elämään aiempaa tyydyttävämpää elämää. Luota omiin voimiisi.

Kalat 19.2.–19.3.

Onko suhderintamalla ollut hiljaista? Tilanteesta puhuminen jollekulle voisi auttaa löytämään ongelman ytimen. Toisaalta sinulla ja eräällä voi olla paljon keskusteltavaa, etenkin jos olette vähän ihastuneita toisiinne.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikko on työpainotteinen ja keskittymistä vaativa. Sinulla ei ole aikaa mihinkään joutavaan, mutta jakson keskivaiheilla jokin saattaa häiritä ajatuksiasi. Voit tuntea olevasi valmis suureen päätökseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Nyt kannattaa hoitaa tiettyjä suhteita, sillä niistä voi olla apua tulevaisuudessa. Luota omaan arvostelukykyysi, sillä jotkut voivat yrittää puhua sinua ympäri sopimukseen, joka sopii paremmin heidän etuihinsa kuin sinun. Pidä varasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oletko asettanut itsellesi jonkin tavoitteen? Nyt sinulle voi tarjoutua mahdollisuus saavuttaa haluamasi, etkä anna minkään tulla sen tielle. Älä tunne huonoa omaatuntoa siitä, että asetat itsesi etusijalle, sillä sinä todella ansaitset sen.

Rapu 21.6.–22.7.

Itseluottamuksesi paranee ja tunnet meneväsi taas pitkästä aikaa eteenpäin. Kannat helposti harteillasi toisten taakkoja ja saatat unohtaa omat intressisi. Edessä näkyy nyt innostavia mahdollisuuksia.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntuuko sinusta vaikealta päästä yli viimeaikaisista pettymyksistä? Älä vaivaa asialla päätäsi, sillä saatat kokea yllätyksen, joka muuttaa elämäsi suuntaa.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X