Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.10.-2.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Skorpioni 23.10.–21.11.

Työn ja kodin välillä sukkulointi voi tuntua vähän työläältä tällä jaksolla. Sitä suuremmalla syyllä sinun kannattaa nyt organisoida tehtäväsi kunnolla, jotta pystyt nauttimaan viikonlopusta. Koeta pysyä erossa vanhoista huonoista tavoista, joista pääsit yli vähän aikaa sitten.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pääpaino on nyt työelämässä. Yrität muuttaa asioita parempaan suuntaan ja edistyt siinä huimaa vauhtia. Ehkä pystyt tekemään joitain asioita helpommalla tavalla tai tuottavammin? Nyt on tosiaan hyvä hetki heittää kehiin tuoreita ideoita ja uusia lähestymistapoja.

Kauris 21.12.–19.1.

Onko elämästäsi puuttunut ilonaiheita viime aikoina? Tuntuuko kaikki kovin vakavalta nykyään? Älä jää kotiin, vaan liity toisten seuraan ja pidä hauskaa. Käytä mielikuvitustasi ja keksi syksyn pimeisiin iltoihin yhteistä tekemistä ystävien kanssa. Löydä taas seikkailunhalusi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vihdoin asiat alkavat sujua entiseen malliin. Mistä tämä muutos sai alkunsa? Ehkä saamistasi rakastavista sanoista? Usko enemmän lahjoihisi. Älä unohda, kuinka paljon sinussa on viehätysvoimaa ja nokkeluutta. Positiivinen tunne vahvistuu läheisten seurassa.

Kalat 19.2.–19.3.

Eräällä läheisellä on hienoja ideoita, mutta jos ne eivät käy yksiin omien mieltymystesi kanssa, jätä ne yksinkertaisesti huomiotta. Olet antanut toisille niin paljon aikaasi viime aikoina, että nyt on sinun vuorosi. Jos etsit inspiraatiota, etsi jotakin täysin uutta.

Oinas 20.3.–19.4.

Rakkaus vetää sinua puoleensa kuin magneetti. Nykyinen suhde saattaa tulla läheisemmäksi yhdessä kohtaamanne haasteen edessä. Anna menneen olla mennyttä. Sen sijaan että miettisit, mitä voisit tehdä miellyttääksesi toista, miellytä vaihteeksi itseäsi!

Härkä 20.4.–20.5.

Istu alas ja mieti rauhassa. Elämä voi olla yksinkertaisempaa, kun katsot asioita oikealta kantilta. Se voi tulla myös halvemmaksi kukkarollesi. Työelämässä saattaa olla edessä muutoksia. Uskalla ajatella mahdottomia ja sovita lopputulos uuteen suunnitelmaasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Hetkessä eläminen on hyvä päämäärä, mutta voi olla vaikeaa hiljentää kaikenlainen hälinä päästä ja saada mieli tyhjennettyä. Eräs läheinen kaipaisi entistä enemmän huomiotasi. Ole empaattinen ja astu todellisuuteen. Tämä voi johtaa jopa henkiseen suunnan muutokseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Ole joustava uusia ja oudoiltakin tuntuvia asioita kohtaan. Uneksimisessa ei ole mitään pahaa, ja elämässä voi tapahtua paljon sellaista, mitä on mahdotonta selittää. Käytä uutta optimismiasi myös toisten hyväksi. Rentoudu ja nauti ajatuksenvirran hedelmistä.

Leijona 23.7.–22.8.

Tunteesi saattavat olla vähän sekavat. Äskettäiset muutokset ovat saaneet sinut katsomaan elämää uudesta näkökulmasta. Elämässä olisi niin paljon kaikkea hyvää, mutta näetkö sitä? Yritä löytää uudelleen tasapaino. Vapaudu paineista viettämällä aikaa välillä itseksesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Edessä on toiminnantäyteinen viikko. Raha-asiat vaativat huomiotasi. Nyt onkin sopiva hetki järjestää tämä asia kuntoon, jotta saat mielenrauhan. Nauti viikonlopusta ja tee jotain yksinkertaista ja hauskaa. Pelkkä läheisyys erään kanssa voi riittää muuttamaan mielialasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Asiat eivät aina suju niin sulavasti kuin pitäisi, mutta ainakin rakkaus on puolellasi tällä viikolla. Itse asiassa avun pyytäminen johonkin pulmaan saattaa johtaa muuhunkin kuin pelkästään kädestä pitelyyn. Rentoudu viikonloppuna ja nauti luonnossa liikkumisesta.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X