Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.4.-3.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Härkä 20.4.–20.5.

Elämässäsi on nyt tiettyä keveyttä, joka vie joskus ajatuksesi lapsuuteen. Vilpittömän ilon ja onnen tunne muistuttaa kauan sitten koetuista hetkistä. Ehkä vanhan tutun yhteydenotto on saanut sinut muistelemaan menneitä. Hakeudu iloisten ihmisten seuraan ja nauti keväästä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Etsit jännitystä elämään ja haluaisit tehdä jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Käy mielessäsi läpi entisiä ilonaiheitasi, sillä ne voivat olla yhä inspiroivia. Etsitkö työssäsi uusia haasteita? Ajattele rohkeasti ja tuo esille uudet ideasi. Eikö eräs tee niin kuin on luvannut?

Rapu 21.6.–22.7.

Muistot menneistä ajoista palautuvat mieleesi yllättävinä hetkinä. Voisivatko aiemmin käyttämäsi keinot auttaa sinua myös nyt työelämässä? Vaikka elät onnellista ajanjaksoa, toimi viisaasti ja ajoita mahdolliset muutokset huolella. Kärsivällisyys tuottaa tulosta.

Leijona 23.7.–22.8.

Suhtaudut nyt asioihin kovin tunneperäisesti. Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, jotka ymmärtävät mielialaasi ja ajatustesi suuntia. Jakso on onnekas, sillä sydämesi on mukana tekemisissäsi. Ehkä saat töissä esimieheltä kommentteja, joita et uskonut koskaan kuulevasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Toivotko joskus, että voisit monistaa itsesi? Tämä viikko todella venyttää voimiasi. Toisaalta vaivannäkösi palkitaan, kun taloustilanne alkaa kohentua. Rakkausasiat vaikuttavat mutkikkailta. Ehkä sinun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä kumppanisi haluaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ystävän satunnainen kommentti saa sinut miettimään erästä ihmistä menneisyydestäsi. Ehkä haluaisit olla uudelleen samassa tilanteessa? Mieti, olisiko se järkevää. Kuten tiedät, ihmiset muuttuvat. Jakso on tunteikas ja aistillinen, joten kiinnitä erityistä huomiota rakkaimpaasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pidä huolta perustarpeistasi ja vakaumuksestasi. Sinulle todella tärkeät asiat ovat tuskin muuttuneet vuosien saatossa. Kun mietit tulevaisuutta, muista, ettei mikään raha voi korvata näitä asioita. Into kääntää uusi sivu elämässä ei tarkoita, että aivan kaiken pitäisi muuttua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jos jotain on tehtävä tällä jaksolla, tee se kunnolla. Laiskottelu ei kannata, sillä et varmaan halua aloittaa kaikkea alusta. Mieti asioita rauhassa. Pärjäät hyvin itseksesi, jos toisten seura kyllästyttää. Päätä kuitenkin, että suuntaat ihmisten ilmoille ensi viikolla.

Kauris 21.12.–19.1.

Etsimme onnellisuutta koko elämämme ajan. Tällä viikolla sinä löydät siitä kultahippusen. Et välttämättä ole kaikkein sosiaalisimmalla tuulella, joten pientä joustoa tarvitaan. Vanhalta ystävältä saattaa löytyä vastaus mieltäsi kaihertavaan kysymykseen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin tuoksu tai maisema tuo mieleen onnellisia muistoja. Joitain asioita menneisyydestä kannattaa muistella tai jopa koettaa luoda uudelleen. Yritä päästä tekemisiin ihailemasi henkilön kanssa. Yksin vietetyt hetket virkistävät ajatuksiasi ja tunteitasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Läheisyys toisen kanssa voi kehittyä pitkän ajan kuluessa, mutta sen voi myös tunnistaa hetkessä. Tällä viikolla koet välittömän yhteisymmärryksen tunteen. Nautit siitä suuresti, vaikka se kestäisi vain lyhyen hetken. Työelämässä kaikki suhteet eivät ole nyt yhtä harmonisia.

Oinas 20.3.–19.4.

Seuraelämä on nyt antoisaa, ja yllättävät tapaamiset voivat tuoda elämään romantiikkaa ja inspiraatiota. Yritä välttää teräviä kommentteja työelämässä. Ovatko ne todella tarpeen? Ratkaisevatko ne mitään? Pidä suhteet kunnossa tällä saralla, sillä luvassa on muutoksia.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X