Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.5.−2.6.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakson keskivaiheilla saat uutisia, jotka kannustavat sinua elämässä eteenpäin. Auttavainen ystävä voi alkaa epäröidä, jos heittäydyt liian sinnikkääksi. Sinulla on vain voitettavaa, sillä mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Voit tehdä muutoksia myös jälkikäteen.

Rapu 21.6.–22.7.

Työelämässä on aiempaa rauhallisempi vaihe, joten voit nyt keskittyä paremmin itsestäsi huolehtimiseen. Liikunta ja terveelliset elämäntavat piristävät mieltä ja kehoa. Älä antaudu stressin valtaan. Jaa ilon- ja huolenaiheet ystävien kanssa.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessä siintää monia muutoksia, etenkin kotona. Viime ajat ovat aiheuttaneet paineita, ja monet suhteet ovat joutuneet koe­tukselle. Ota vähän välimatkaa ja anna toisten purkaa mieltään. Muista, ettet voi miellyttää kaikkia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kiireesi näyttävät nyt vihdoin hellittävän. Pysy rauhallisena ja ota huomioon, että kaikki eivät etene samaa tahtia. Myöhemmin voit tarvita toisten kärsivällisyyttä samalla tavalla kuin he tarvitsevat nyt rauhallista otettasi asioihin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat kaivata kovasti toisten seuraa, juhlia ja yhteisiä hetkiä. Onneksi niiden aika tulee pian, joten ole kärsivällinen. Myös tulevien rientojen suunnittelu voi olla hauskaa. Älä ajelehdi toisten suunnitelmien mukaan, vaan tuo omat ideasi rohkeasti esiin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet kahta mieltä jostain asiasta, mikä voi tuottaa päänvaivaa. Kysy neuvoa käytännönläheiseltä henkilöltä, etteivät asiat monimutkaistuisi tämän enempää. Valitse seuraksesi tasavertainen kumppani, jota et voi pyöritellä mielin määrin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tämä jakso soveltuu paremmin suunnitteluun kuin toteuttamiseen. Jos kaipaat inspiraatiota, käänny vanhan ystävän puoleen. Hänen tiedoistaan ja kokemuksestaan voisi olla nyt hyötyä. Ota ensimmäinen askel kohti sisäistä muutosta.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin pieni onnenpotku yllättää sinut ja saa sinuun vauhtia. Jos haluat tehdä vaikutuksen erääseen, älä liioittele. Etene rauhallisesti ja varaa aikaa yhteisille hetkille. Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi, sillä saatat helposti unohtaa omat tarpeesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Muista kuuntelemisen jalo taito. Saatat tavata mielenkiintoisen henkilön, joka arvostaa kenties enemmän syvällisiä keskusteluja kuin huulenheittoa. Uusi hiustyyli tai kesäiset värit voisivat piristää ilmettäsi talven harmauden jälkeen.

Kalat 19.2.–19.3.

Kirjoita muistiin mieleesi tulevat ajatukset ja ideat ennen kuin ne katoavat taivaan tuuliin. Tiellesi osuu henkilö, josta tulee sinulle aikanaan tärkeä. Etkö tunne olevasi parhaimmillasi? Ole rauhassa oma itsesi. Rehellinen alku on aina fantasiaa parempi.

Oinas 20.3.–19.4.

Joskus, kun olet oikein vauhdissa, toisten hidastelu voi tuntua turhauttavalta. Vältä kuitenkin lyhytaikaisia ratkaisuja. Nyt kannattaisi keskittyä rakkauselämään ja kotiin. Sieltä saat juuri sitä tukea ja ymmärrystä, jota tarvitset.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämässä on aina asioita, jotka pitäisi hoitaa. Tällä jaksolla tietty vapaudentunne valtaa sisimpäsi, ja tunnet pitkästä aikaa erilaista iloa ja mielihyvää. Itseluottamuksesi kasvaa pienin askelin. Alkaako elämä jälleen tuntua vähitellen normaalilta?

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X