Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.7.-2.8.

26.7.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Pysy positiivisena erityisesti töissä, sillä huono tuuli tarttuu helposti. Kysymysten tulva on viimeinen asia, mitä tahdot silloin, kun sinulla ei ole vastauksia. Viikonloppuna teet romanttisen pitkän tähtäimen päätöksen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Alkuvuodesta keksimäsi hyvä idea on saattanut nyt kuivua kokoon. Tutki sitä uusin silmin ja vaihda näkökulmaa. Jos sen jälkeen tahdot kuitata häviösi, olkoon niin. Asiat muuttuvat juuri sen verran kuin tahdomme niiden muuttuvan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ulos lähteminen ennen kuunpimennystä antaa viikonlopullesi hyvän startin. Tarvitset nyt jonkun, joka rohkaisisi sinua liiketoimissasi. Hän saattaa kannustaa sinua tekemään muutoksia tai ainoastaan työskentelemään kovemmin. Tee sitä, missä olet hyvä, ja elä hetkessä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ole tarkkana viikonlopun kuunpimennyksen ja kotitilanteesi suhteen. Vaikka suunnitelma saattaa vaikuttaa epävarmalta, se ei ole syy luovuttaa. Seiso uskomustesi takana ja luota vaistoihisi. Voit tehdä muutoksia, mutta niiden tulee olla hienovaraisia ja harkittuja.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jokin sinua pitkään häirinnyt asia saattaa tänään tasoittua. Nyt on tilaisuutesi tehdä muutos tai jopa kääntää selkäsi hankalalle tilanteelle. Luota vaistoihisi siinä, mikä on oikein. Vältä kaikkia tilanteita, joissa sinulla ei ole mahdollisuuttakaan voittaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Pysy uskollisena vakaumuksellesi ja vaistoillesi viikon edetessä. Olisi vain niin helppoa olla samaa mieltä muiden kanssa, eikö? Jos et oikeasti tahdo olla äänitorvena, astu syrjään. Asiantuntijoiden kanssa keskustelu voi auttaa, erityisesti jos on kyse rahasta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kuunpimennys viikonloppuna selkeyttää tilannettasi pitkälle eteenpäin. Saat todennäköisesti osaksesi kehuja ja ylistystä. Epäilijöidesi tulisi tuntea itsensä nyt hölmöiksi. Sinulla ei kuitenkaan ole aikaa taputella itseäsi selkään. On vielä paljon tehtävää.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinua voidaan nyt katsoa lempeällä mutta kriittisellä silmällä, joten parhaiden puoltesi näyttäminen on tärkeää. Älä kuitenkaan esitä muuta kuin olet. Todelliset ystäväsi tietävät, ettet ole täydellinen, ja rakastavat sinua sellaisena kuin olet.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikonlopun kuunpimennys pakottaa sinut arvioimaan uudelleen jotain, mikä ei toimi. Ehkä olet liian lähellä nähdäksesi tilanteen selkeästi? Ole valmiina mukautumaan ja ottamaan neuvoja vastaan. Etsi lähellesi onnellisia sieluja pitääksesi mielesi tasapainossa.

Härkä 20.4.–20.5.

Työasiat ja tarve vahvistaa omia uskomuksiasi kohtaavat viikonlopun kuunpimennyksen aikana. Yllättäen elämääsi saattaa saapua joku, jonka kanssa löydät heti yhteisen sävelen. Olisiko aika muutoksille? Pääsi on täynnä kysymyksiä, mutta kenellä on vastaukset?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinua arvioidaan erityisen kriittisesti tällä viikolla jokaisella elämänalueella. Joku menneisyydestäsi saattaa yrittää vaikuttaa sinuun, mutta pysy keskittyneenä. Olisi liian helppo luisua takaisin vanhaan tapaan, mutta se ei ollut sinulle hyväksi silloin eikä ole nytkään.

Rapu 21.6.–22.7.

Viikonlopun täysikuu ja kuunpimennys valaisevat tulevaisuuttasi. Olet epäröinyt jonkin asian suhteen, mutta siihen täytyy käydä nyt käsiksi. Pallo on sinulla, tätä päätöstä ei voi delegoida kenellekään muulle.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Luonnehoroskooppi paljastaa, millainen persoona olet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *