Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.9.-3.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluat tuoda esiin oikeana pitämäsi asian. Jotkut voivat yrittää estää toimintaasi. Oikeudentajusi pitää kuitenkin huolen siitä, että sinua kuunnellaan. Ystävällisyyttäsi kritisoivat eivät ansaitse apuasi. Monet ovat samaa mieltä kanssasi, vaikka heidän äänensä ei olekaan yhtä voimakas.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kiireen keskellä muistat, kuinka hyvin sait asiat sujumaan aiemmin. Pystytkö nyt keskittymään ja saamaan kaiken järjestykseen? Muutokset työelämässä eivät tule yllättäen. Mieti rauhassa ennen kuin kommentoit. Edistyt huolehtimalla yksityiskohdista.

Jousimies 22.11.–20.12.

Asiat tuntuvat sujuvan ihan hyvin, mutta tilanne voisi olla vielä paljon parempi. Raivaa kaikki esteet pois tieltä ja pistä peliin henkilökohtainen panoksesi. Ihmeitä saattaa olla tarjolla, mutta ota selvää tosiasioista ja kysy läheistesi mielipidettä.

Kauris 21.12.–19.1.

Läheltäsi löytyy ihminen, joka voi saada sinut katsomaan maailmaa uusin silmin. Älä mieti onnistumisiasi tai tappioitasi, vaan pidä itseäsi kokonaisuutena. Tarvitset tukea ja hyväksyntää. Jotkin elämäsi osat voivat muuttua täysin, kunhan käytät lahjojasi oikein.

Vesimies 20.1.–18.2.

Lakkaa vatvomasta ongelmaa, jota ei voi ratkaista. Nyt on aika päästää irti menneestä ja mennä eteenpäin. Tiedät vahvasti, mitä haluat, mutta kiellätkö sen itseltäsi tuntien lojaalisuutta jotain vanhentunutta sääntöä kohtaan? Maailma ja ihmiset muuttuvat.

Kalat 19.2.–19.3.

Päästä sisäinen uneksijasi valloilleen. Vaikka kysyisit toisten mielipidettä, tiedät itse vastaukset kysymyksiisi. Tai ainakin vastaukset, jotka haluat kuulla! Unohda systemaattisuus ja järjestelmällisyys tunneasioissa. Anna sydämesi ohjata sinua.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet saattanut käsittää väärin jonkun asenteen sinua kohtaan. Onneksi voitte selvittää asiat puhumalla. Joinakin päivinä voi olla vaikea keskittyä, mutta kannattaa yrittää. Mitä enemmän kannat vastuuta asioistasi tänään, sitä paremmin menestyt tulevaisuudessa.

Härkä 20.4.–20.5.

Parisuhde ja suhteet ylipäätään toimivat nyt loistavasti, ja sinun pitäisi olla parhaimmillasi. Sinun voi kuitenkin olla vaikea keskittyä kaiken kiireen keskellä. Oletko ottanut liikaa asioita kontollesi? Älä epäröi pyytää apua tai viivyttää jotain projektia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pyri pitämään kiinni lupauksistasi ja sitoumuksistasi. Kun kiirettä riittää kotona ja töissä, saatat helposti laiminlyödä läheisiäsi. Voisivatko he auttaa sinua? Jos jokin asia suututtaa tai mietityttää sinua, sitä kannattaa pohtia joka kantilta vielä uudelleen.

Rapu 21.6.–22.7.

Luota ennemmin vaistoihisi sen sijaan, että analysoit kaikkea kaiken aikaa. Elämä on juuri niin yksinkertaista kuin sen haluat olevan. Vaikka elämä tuntuisi juuri nyt hyvältä, saatat olla jonkinlaisen piristyksen tarpeessa. Koeta opetella jakamaan tunteitasi aiempaa enemmän.

Leijona 23.7.–22.8.

Yrityksistäsi huolimatta et tunnu nyt saavan kovinkaan paljon aikaiseksi. Koeta olla kärsivällinen ja etene maltillisesti. Älä ota asiasta stressiä, sillä moni muukin näyttää olevan saman pulman edessä. Käytä hyväksesi mahdollisuus syventää läheistä ihmissuhdettasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ympärilläsi tapahtuu isoja muutoksia, ja sinulle tarjoutuu tilaisuus näyttää taitosi. Usko itseesi ja luota siihen, että pärjäät. Toiset tarvitsevat panostasi ja huomaavat pian, etteivät tule toimeen ilman sitä. Pysy päättäväisesti tällä uudella polulla.

X