Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.10.–3.11.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Palat halusta ryhtyä toimeen, oli kyse sitten jostakin uudesta kokemuksesta tai sijoituskohteesta. Jos sydämesi on mukana, ja hanke tuntuu järkevältä, anna palaa. Rohkeudesta on ehkä ollut puutetta, mutta nyt sitä löytyy roppakaupalla.

Jousimies 22.11.–20.12.

Perhedraama uhkaa sekoittaa kuviosi ja imeä sinusta mehut, joten koeta olla sekaantumatta siihen, jos se suinkin on mahdollista. Oivallat erinäisiä asioita ja saatat harkita uusien rajojen asettamista.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin tavoite voi tuntua saavuttamattomalta, mutta älä anna periksi. Asiaa pyörittelemällä saatat löytää ratkaisun. Positiiviset energiat ympäröivät sinua, joten voit saavuttaa enemmän kuin aluksi näyttää. Vähitellen suunnitelmasi hahmottuvat.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat ärsyyntyä erääseen, joka lupaa paljon, mutta antaa vähän. Luota tunteisiisi, sillä joku toinen voi olla auttavaisempi. Haluaisitko tehdä vaikutuksen? Älä lannistu vaan tähtää korkealle.

Kalat 19.2.–19.3.

Voit menettää mahdollisuuden lykkäämällä päätöstäsi liian pitkään. Jakso käynnistyy sekavissa merkeissä, ja sen vuoksi jokin tärkeä asia voi jäädä tekemättä. Saatat joutua katumaan toimiasi. Tee lista tekemättömistä töistä, niin pysyt kartalla.

Oinas 20.3.–19.4.

Suurimman osan tätä viikkoa olet seitsemännessä taivaassa ja haluaisit vain hemmotella itseäsi ja nauttia uusista kokemuksista. Loppujaksosta palaat jälleen maan pinnalle. Olet vihdoin valmis ratkaisemaan mieltäsi kalvaneen arvoituksen.

Härkä 20.4.–20.5.

Jos suhtaudut epäillen tapaamaasi ihmiseen, älä uskottele, että kaikki on kunnossa. Ole ystävällinen, mutta pidä etäisyyttä. Löydät itsestäsi voimia, joilla pystyt kaivautumaan toisen sisimpään.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat lumoutua monista asioista, mutta olet silti yhä epävarma siitä, mikä on kaikkein tärkeintä. Tee itsellesi selväksi, mitä pohjimmiltaan haluat. Näin säästät aikaa ja rahaa, ja näet työsi tulokset. Älä pelkää kauaskantoisia päätöksiä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos jokin tilaisuus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on sitä. Älä osta, allekirjoita tai sitoudu mihinkään, ennen kuin olet ottanut selvää taustoista. Tee keskeneräiset asiat loppuun.

Leijona 23.7.–22.8.

Kaipaatko elämääsi romantiikkaa? Saatat tavata mielestäsi täydellisen ihmisen ja ihastut oikopäätä. Kuinka kauan se kestää? Saatat pettyä nopeammin kuin kuvittelit. Tutki sisintäsi ennen kuin teet ratkaisevia päätöksiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nautit suunnitellessasi suuria. Jakso voi alkaa korkealentoisesti, mutta loppua lyhyeen, kun todellisuus iskee vastaan. Onneksi neuvokkuutesi pelastaa sinut, ja löydät tien eteenpäin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ketä yrität huiputtaa? Näyttää siltä, että ainoastaan itseäsi. Saatat kuvitella, että sinulla on aikaa saavuttaa tavoitteesi, mutta onko se totta? Yritä pitää jalat maassa. Näin onnistut todennäköisimmin.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X