Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.2.-5.3.

27.2.2020 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Kaipaako jokin asia mielestäsi korjausliikettä? Jostain syystä saatat vähän ylireagoida. Luultavimmin et tarvitse nyt neuvoja, vaan vastaus löytyy sisimmästäsi. Mieti, mikä olisi sinulle parasta. Älä haikaile menneitä, vaan toimi tilanteen mukaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Vastakkaiset viestit voivat saada sinut hämilleen. Koeta löytää totuus tarujen seasta. Unohda kovin äkkinäiset päätökset työelämässä. Onneksi kotielämä ja rakkaus saavat sinut hyvälle tuulelle. Älä ole suotta vaatimaton, kun sinua kehutaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Varaa tarpeeksi aikaa ajatella asioita kunnolla. Älä turhaan säntäile pikaisten ratkaisujen perään. Tuuleta ajatuksiasi ulkoilemalla ja anna mielesi leijailla vapaasti. Silloin löydät helpommin etsimäsi vastaukset. Edessäsi on leveä ja jännittävä polku.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuntuuko sinusta, että olet menossa oikeaan suuntaan? Hyvä. Vaikka sinulla on paljon tekemistä, muista, ettei kaikkea tarvitse tehdä yhdellä kertaa. Rauhoitu, niin saat aikaa ajatella ja voit sopeuttaa aikataulusi mielesi mukaan. Jaetut huolet tuntuvat pienemmiltä.

Rapu 21.6.–22.7.

Suhteet ovat nyt jatkuvassa muutoksessa. Vaikka rakastat harmoniaa yli kaiken, ole rehellinen tarpeidesi suhteen. Jos et reagoi asiaan, josta olet eri mieltä, se voi tuntua pahemmalta kuin valehteleminen. Erilaisuutesi on yksi viehättävimmistä puolistasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Huominen voi askarruttaa, sillä se saattaa vaatia uuden, tuntemattoman tien valintaa. Hanki asioista tarpeeksi tietoa, niin voit edetä luottavaisin mielin. Oletko eri mieltä kumppanisi kanssa jostain asiasta? Harkitse vakavasti kompromissia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Helmikuun alku saattoi tuntua jopa liian rauhalliselta, mutta nyt asiat ovat taas saaneet vauhtia. Välillä haluaisit suorastaan juosta karkuun ja piiloutua. Älä antaudu paniikille, vaan ota iisisti. Anna itsellesi lupa nauttia hiljaisista hetkistä ja rentoudu.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tällä jaksolla itseluottamuksesi on voimissaan, eikä monikaan uskalla asettua juuri nyt sinua vastaan. Tilanne on täysin mielesi mukainen, joten varmista, ettei kukaan yritä keikauttaa saavutettua tasapainoa. Mieti, keneen voit luottaa? Ehkä itseesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt voit toimia oman mielesi mukaan, mutta kerro myös muille päämäärästä, etteivät he pääse myöhemmin sanomaan sen olleen epäselvä. Olet joskus liian kärsivällinen aikaasi tuhlaavien ihmisten suhteen. Kokemuksesta sinun pitäisi tietää, että ansaitset parempaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Luota vaistoihisi ja ole joustava. Tämä pätee etenkin kotielämässä. Olet saattanut laiminlyödä joitakin asioita tällä saralla, ja se on saanut toiset tuntemaan itsensä vahvemmiksi. Molemminpuoliset myönnytykset saattavat olla nyt paikallaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Kauan kaipaamasi asia toteutuu yllättäen, mikä saattaa hämmentää mieltäsi. Asian käsitteleminen voi vaatia sopeutumista, mutta yritä pysyä tyynenä. Valitse seurasi huolella viikonloppuna, sillä aika on otollinen odottamattomille ristiriidoille.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko epävarma tulevaisuutesi suunnasta? Pysähdy hetkeksi ja vältä äkkinäisiä liikkeitä. Sait viime viikolla hyvän neuvon, johon et ole vielä reagoinut. Nyt kannattaa edetä viisaasti ja varoen. Eräs läheinen kaipaa tukeasi. Oletko valmis tarjoamaan olkapäätäsi?

Lue myös

Suosittelemme