Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.4.–4.5.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Härkä 20.4.–20.5.

Jaksosta voi tulla jännittävä, sillä luvassa on uusia ystävyyssuhteita, odottamattomia tapaamisia ja tilaisuuksia. Olet halukas päästämään irti ikävistä rutiineista. Sinulla on uudenlainen vapauden tunne ja tarve iloita elämästäsi, joten nauti.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat joutua odottamaan loppujaksoon saadaksesi sanottua asiat, jotka ovat ­painaneet mieltäsi jo pitkään. Joku lä­heisistäsi voi yllättää sinut iloisesti. Tai ehkä asia on toisinpäin, ja sinä pystyt auttamaan ja piristämään häntä yllätykselläsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos tunnet olevasi keskellä mylläkkää, se ei ole ihme, sillä elämässäsi tapahtuu nyt kaikenlaista monella eri alueella. Löydät itsestäsi yllättäviä ulottuvuuksia ja pystyt nauttimaan toisten seurasta aiempaa spontaanimmin.

Leijona 23.7.–22.8.

Mielialasi kohenee kevään edetessä. Koeta ajatella vaikeistakin asioista positiivisesti. Se voi auttaa sinua yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Saat ystäviltäsi tukea ja iloa elämääsi. Rakkausasioissa voisit harkita tarkemmin seuraavaa siirtoasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos maltat vähän hellittää velvollisuuksistasi ja huolistasi, huomaat, miten paljon elämässäsi on hyvää. Nauti ystäviesi seurasta, mutta älä unohda erotiikkaa. Koeta järjestää kahdenkeskistä aikaa kumppanisi kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Et voi aina tukeutua läheisten apuun, kun olet alamaissa. Vastuu omasta elämästäsi on sinulla itselläsi. Saatat kuitenkin tavata erään, joka todella ymmärtää sinua ja välittää. Oletko valmis siihen? Ole rehellinen ennen kaikkea itsellesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinulla ei ehkä ole ollut kovin suuria toiveita tai unelmia tulevaisuuden suhteen. Mutta nyt näyttää valoisammalta, myös taloudellisesti. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus uusiutua. Mieti kuitenkin, haluatko ylipäätään muuttaa elämääsi?

Jousimies 22.11.–20.12.

Jatka sitkeästi elämäsi uudelleen järjestelemistä, vaikka se tuntuisi välillä vaikealta. Koeta opetella jakamaan vastuuta töissä ja kotona. Kumppanisi saattaa kaivata yhdessäoloa, joten anna hänelle aikaasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaipaat nyt erityisen paljon rakkautta ja romantiikkaa. Jos toimit oikeudenmukaisesti, asiat etenevät toivottuun suuntaan. Ihmissuhteet ovat nyt hyvällä mallilla, etkä tunne tarvetta toisten arvostelemiseen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Koeta keskittyä raha-asioi­hin ja mahdollisiin sijoituksiin. Kaipaisiko kotisi jotakin pientä piristystä? Mieti myös, oletko voinut laiminlyödä läheisiäsi viime aikoina. Ratkaisun avain on käsissäsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinulla on syytä optimismiin, sillä suunnitelmasi etenevät mutkattomasti. Myös ihmissuhdeongelmat näyttävät jääneen taakse, ja pystyt nauttimaan kumppanisi seurasta. Pidä huolta hyvinvoinnistasi ja lepää tarpeeksi.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulta voi lipsahtaa ajattelemattomia lupauk­sia, jotka eivät ole luonteellesi ominaisia. Jos kuitenkin olet tyytyväinen asioiden etenemiseen, älä murehdi asiaa sen enempää, vaan koeta toimia vastedes vastuullisemmin.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luon­nekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskoop­peihin tai tee ennea­grammitesti!

X