Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.9.-4.10.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Jaksoa leimaavat pitkän tähtäimen suunnitelmat ja kauaskantoiset päätökset. Nyt kysytään kylmiä hermoja ja päättäväisyyttä. Onneksi ajatuksesi ovat kirkkaat. Tiedät ehdottomasti, mitä haluat. Sen saavuttamiseksi tarvitset oveluutta ja kärsivällisyyttä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Onko näköpiirissä muutoksia? Toisaalta olisi houkuttelevaa jättää asiat ennalleen, jos ne toimivat moitteetta. Joskus muutos on kuitenkin paikallaan, ja se voi antaa sinulle aiempaa enemmän vapautta. Mieti, mitä haluaisit olla ja tehdä, jos saisit aloittaa kaiken tyhjältä pöydältä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tällä viikolla voit löytää oman erityisen paikkasi, jossa tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi. Ehkä olet jo siellä, mutta et vain ole ehtinyt nauttia siitä. Tunteaksesi itsesi täysin vapaaksi tarvitset erityisen tilan. Tämä mielen vapaus tuo mukanaan jotain arvokasta.

Kauris 21.12.–19.1.

Haluat puhua tällä jaksolla suusi puhtaaksi, vaikka kukaan ei olisi kysynyt sinulta mielipidettäsi. Pysy valppaana, niin pystyt osoittamaan muille, jos he ovat väärässä. Ennen kaikkea haluat olla rehellinen nykyisessä suhteessasi. Älä ujostele aitoja tunteitasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Onko sinulla jotain sanottavaa, joka ei voi odottaa? Käytkö kuumana epäoikeudenmukaisuuden vuoksi? Mikään ei taida pidätellä sinua tällä viikolla. Käytä hyväksesi erityistä viehätysvoimaasi. Sinua on vaikeampi vastustaa, jos olet läpikotaisin rakastettava.

Kalat 19.2.–19.3.

Uusi projekti sytyttää mielikuvituksesi. Kaikki voi saada alkunsa ohikiitävästä ajatuksesta. Ehkä jokin lukemasi juttu vie sinut uusille raiteille. Mieti asiaa kunnolla ja anna sille mahdollisuus. Kenties osa-aikaisesta kiinnostuksesta voisi kehittyä uusi liikeidea.

Oinas 20.3.–19.4.

Tunteet käyvät nyt kuumina. Valitse sanasi huolella, kun kerrot toiveistasi. Rakkaimpasi ovat tukenasi, mutta he haluavat tietää, mitä todella haluat. Saatat joutua työ- tai yksityiselämässä ärsyttävään tapaamiseen. Huolehdi, että selustasi on turvattu ennen kuin sanot mielipiteesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Voi olla turhauttavaa, jos toiset eivät reagoi niin nopeasti kuin tahdot. Voisitko hoitaa kyseessä olevan tilanteen yksin? Voisit saada asioihin paremmin vauhtia toimimalla itsenäisesti. Ole suorapuheinen, mutta älä sano mitään, minkä takana et voi seistä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinussa on nyt jotain, mikä inspiroi toisia. Oletko aiempaa itsevarmempi? Ehkä tapasi ymmärtää toisia kantaa nyt hedelmää. Jonkinlainen ylempi asema saattaa olla ajankohtainen, vaikka siihen ei kuuluisikaan palkankorotusta. Toisten johtaminen voi olla vahvuutesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisit kovasti ryhtyä tekemään jotain omaa ja itsellistä. Suunnittele huolella, ellet ole jo tehnyt sitä. Raha-asiat voivat olla kiperä kysymys, joten ajoitus on tärkeä. Yritä unohtaa kaikki ylimääräinen, mikä ei sovi tarpeisiisi.

Leijona 23.7.–22.8.

Parhaillaan tapahtuvien asioiden ymmärtäminen voi viedä muutaman päivän. Älä tee liian hätäisiä johtopäätöksiä, vaan suunnittele kuviosi huolella. Kumppanistasi on paljon apua, ja hänen avullaan näet selvemmin kokonaiskuvan. Nyt on muutosten aika.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sanat ovat tärkeitä tällä jaksolla, joten valitse ne huolella. Ole varovainen puuttuessasi tilanteeseen, josta et pidä. Olisi houkuttelevaa sanoa, mitä ajattelee, mutta mieti myös toisten asemaa. Älä unohda, että kumppanisi odottaa innolla lupaamaasi asiaa.

X