Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 29.10.−4.11.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuntuuko kaikki vähän tylsältä, eikä mikään oikein sytytä? Aloitekykysi taitaa olla kateissa. Pohdi, mitä asioita todella haluat elämääsi. Aloita tänään matka saavuttaaksesi haluamasi ja unohda kaikki negatiiviset ihmiset ympärilläsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka haluaisit pysytellä enimmäkseen sisätiloissa, pidä kuitenkin mielesi virkeänä. Älä tunne itseäsi hölmöksi, jos tarvitset apua koko ajan uudistuvan teknologian kanssa. Muista pitää huolta kunnostasi kaiken aherruksen lomassa.

Kauris 21.12.–19.1.

Edessäsi on monia muutoksia ja uusia kuvioita. Saatat muuttaa mielesi raha-asioiden suhteen. Kaikki eivät ehkä ole tästä kanssasi samaa mieltä, mutta sinun täytyy pitää perheesi hyvinvointi etusijalla. Nyt ei ole turhien riskien tai uhkapelien aika.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kaikenlainen yhteistoiminta ja harrastukset korostuvat tällä jaksolla. Pidä silmäsi auki rakkausasioissa. Älä pidä itsestään selvänä, että saat toisen mahdollisuuden. Realistisuus ei ole aina kovin mukavaa, mutta sinulle se on usein tarpeen.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on aika käydä käsiksi asiaan, jota olet vältellyt. Kiinnitä erityistä huomiota terveyteen ja mielen hyvinvointiin. Suo itsellesi asioita, jotka edistävät hyvää oloa. Kaikenlainen tekeminen yhdessä kumppanin kanssa voi karkottaa stressiä.

Oinas 20.3.–19.4.

Älä vello turhauttavien asioiden parissa, vaan mieti, mitä kaikkea olet saanut aikaan tänä vuonna. Rajoituksista huolimatta onnistut tutustumaan uusiin ihmisiin ja saat uutta ajateltavaa. Pidä myös yhteyttä sinulle tärkeisiin ystäviin ja sukulaisiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Syksyn saavuttua voi olla helppo vaipua synkkyyteen. Vaikka elämässä on ollut viime aikoina järkytyksiä ja pettymyksiä, mukaan mahtuu myös ilonaiheita. Ei ole helppoa muuttaa suhtautumistaan jokapäiväiseen elämään, mutta meidän kaikkien on sopeuduttava.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Mennäksemme eteenpäin meidän pitää miettiä saavutuksiamme pettymysten sijaan. Edistyminen on ollut hidasta, mikä on turhauttavaa. Sinulla on onneksi kyky nähdä asioiden eri puolet, ja sen ansiosta voit auttaa toisia monin eri tavoin.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä viikolla kohtaat iloisia yllätyksiä. Joskus niitä voi olla vaikea havaita, sillä eräs ei halua tehdä itsestään numeroa. Keskity nykyhetkeen ja vanhoihin ihmissuhteisiin. Muista, että ystävyyssuhteissa kaikkein tärkeintä on laatu, ei lukumäärä.

Leijona 23.7.–22.8.

Työn ja yksityiselämän yhdistäminen auttaa sinua tällä jaksolla. Tarvitsemme nyt ennen kaikkea vähän toivoa ja valoa elämäämme. Sisusta kotia, käy ulkoilemassa ystävien kanssa. Ole optimistinen, se auttaa myös lähimmäisiäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaipaatko muutoksia? Keskity tulevaan. Pienillä muutoksilla voit saada aikaan hienoja tuloksia. Kokeile rohkeasti uutta ja yritä taivuttaa ystäväsi mukaan hankkeisiisi. Toimimalla ajoissa etenet muita no­peammin kohti uusia mahdollisuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Pyri olemaan aiempaa itsenäisempi ja etene ennemmin omin neuvoin kuin toisiin tukeutuen. Pieninkin askelin voit tehdä muutoksia elämääsi. Monissa asioissa sinun olisi pitänyt toimia jo aiemmin, joten koeta ottaa takaisin menetetty aika.

X