Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 29.3.-4.4.

28.3.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Työelämä on ollut viime aikoina melko vaativaa, ja hermosi voivat olla kireällä. Yritä järjestää viikonlopuksi jotain todella rentouttavaa. Saatat miettiä asioita, joista nautit lapsena ja jotka tuovat mieleesi hyviä muistoja. Kenen kanssa aiot jakaa nämä tunnelmat?

Härkä 20.4.–20.5.

Kauan odottamasi keskustelu on vihdoin käsillä. Kenties välimatka tai ylpeys on viivästyttänyt tätä tapaamista. Mielessäsi on henkilö, jota rakastit aikoinaan. Ehkä jokin merkkipäivä tai taianomainen hetki on tuonut hänet ajatuksiisi, mikä lämmittää sydäntäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Voi olla vaikea tehdä päätöstä, jos sinun pitäisi irrottaa jostain otteesi. Mieti, olisiko elämäsi ollut erilaista, jos et olisi koskaan kokenut tätä kaikkea. Kaikella on aikansa ja paikkansa. Nyt joku toinen voi päästä nauttimaan sinulle kerran kuuluneesta.

Rapu 21.6.–22.7.

Mieti rauhassa tällä viikolla ennen kuin teet päätöksiä. Rakkaus- ja raha-asioiden yhdistelmä voi nyt sekoittaa pakkaa. Älä kuitenkaan möläytä mitään varomatonta, vaan odota, kunnes ajatuksesi ovat selkiintyneet. Tasapainon saavuttaminen on tärkeää.

Leijona 23.7.–22.8.

Monet odottavat sinulta neuvoja ja apua, joten loogisilla taidoillasi on nyt kysyntää. Kykyäsi hallita erilaisia tilanteita ihaillaan, sillä monien mielestä se on usein vaikeaa. Rakkaudessa ja romantiikassa etenet nyt oikeaan suuntaan alkuvuoden kangertelun jälkeen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tiedätkö kaiken tarvittavan tulevasta muutoksesta? Kysy ihmeessä apua ja neuvoja toisilta. Saatat sisimmässäsi vastustaa muutosta, sillä se vie mielestäsi vain sinun ja muiden aikaa. Eräs kokeneempi voi ehkä auttaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluaisit vältellä hankalia tilanteita, mutta yksi tietty asia sinun täytyy selvittää. Miksi kävisit läpi samaa asiaa kerta toisensa jälkeen, kun tiedät jo vastauksen. Jos haluat miellyttää kaikkia, et lopulta ehkä miellytä enää ketään. Älä unohda kumppanisi tarpeita.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinua huolestuttaa tunne, että jotain suurta on tapahtumassa. Et kuitenkaan löydä ratkaisua ennen kuin selvität, mitä pelkäät. Ehkä sinun pitäisi kysyä asiasta muilta kuin itseltäsi. Toiset voisivat tietää vastauksen, etenkin jos heillä itsellään on samoja tuntemuksia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt kannattaa satsata omaan hyvinvointiin. Vaadit itseltäsi paljon sekä fyysisesti että henkisesti ilman että edes huomaat sitä. Tarvitset nyt ennen kaikkea hemmottelua ja hyvää huolenpitoa. Oikeanlainen ruoka, uni ja rento asenne tekevät pian tehtävänsä.

Kauris 21.12.–19.1.

Suurin osa tunteistasi näyttää juontavan juurensa menneisyydestä tavalla tai toisella. Meidän täytyy käydä läpi mennyttä tai muuten emme opi siitä mitään. Saatat tavata viikonloppuna henkilön, jolla voi olla tärkeä sija elämässäsi tulevaisuudessa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Edessä on innostava jakso. Työelämä vaikuttaa kiireiseltä, mutta myös kotona riittää toimintaa. Vähäpätöisenä pitämäsi asia voi merkitä kaikkea muuta eräälle läheisellesi. Joku lähestyy sinua salaisuudellaan, mutta joudut käyttämään aikaasi saadaksesi hänet avautumaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Kaipaat elämääsi vähän jännitystä, sillä et ole oikein tyytyväinen asioiden nykytilaan. Voit edistää omia suunnitelmiasi, mutta koeta olla painostamatta toisia tekemään samoin. Seisot rohkeasti asiasi takana, ja viehätysvoimasi auttaa sinua saamaan viestisi perille.

Lue myös

Suosittelemme