Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 29.4.−5.5.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Edessä on tasapainoinen jakso, joskin työelämässä saattaa ilmetä jonkinlaista kitkaa. Koeta pysytellä tyynenä tavatessasi hankalia ihmisiä. Näin vältytte erimielisyyksiltä. Tilanne on hallinnassasi, joten ilmaise toisille, mitä haluat ja odotat heiltä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sait aiemmin tässä kuussa hyödyllisiä neuvoja eräältä, joka nyt on taas valmis auttamaan sinua eteenpäin ponnisteluissasi kohti parempaa huomista. Ota apu vastaan kiitollisena, sillä tulevaisuudessa voit tehdä hänelle vastapalveluksen.

Rapu 21.6.–22.7.

Vältä ristiriitoja perheen ja ystävien kanssa. Toukokuun alussa asiat muuttuvat parempaan suuntaan, ja voitte unohtaa kiireessä lausutut loukkaavat sanat. Koeta säilyttää hyväntuulisuutesi, vaikka et olisikaan aina samaa mieltä toisten kanssa.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet altis vaikutuksille, joten varo liukaskielisiä mielistelijöitä. Eräs saattaa suhtautua kriittisesti toimiisi, mutta hänellä voi olla oma lehmä ojassa. Muista kuitenkin, että joskus kritiikistä on hyötyä, etenkin jos kuuntelet sitä avoimin mielin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Seesteinen vaihe työelämässä saa sinut yrittämään parastasi myös kotona. Pienet rauhalliset hetket antavat sinulle sisäistä voimaa, jonka avulla jaksat auttaa myös läheisiäsi eteenpäin. Muista huolehtia terveellisestä ruokavaliosta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihmiset ympärilläsi jakavat sinulle auliisti mielipiteitään, mutta pidä oma pääsi. Koska olet helposti lähestyttävä, uudet tuttavuudet voivat pitää sinua liian pehmona, mutta kuinka väärässä he ovatkaan! Älä suotta yritä miellyttää kaikkia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ole varpaillasi, mikäli olet aikeissa ostaa jotain arvokasta tai sijoittaa. Jos olet yhtään epävarma, kannattaa miettiä koko hanketta. Jollain perheenjäsenellä voi olla asiasta valaisevaa tietoa. Uusi tuttavuus avaa silmäsi monella eri tavalla lähitulevaisuudessa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka et etsisikään rakkautta, saattaa tilanne yllättää sinut. Rauhallisempi vaihe työelämässä antaa sinulle lisää vapaa-aikaa. Kenties tapaat rehellisen ja avoimen henkilön, joka voisi herättää sinussa uudelleen luottamuksen toisiin ihmisiin.

Kauris 21.12.–19.1.

Mieti vielä kerran ratkaisuasi tiettyyn ongelmaan, sillä se saattaa olla väärä. Nuoret ihmiset ympärilläsi pitävät sinut kiireisenä, mutta lopulta huomaat, kuinka arvokasta heidän kanssaan viettämäsi aika on. Myös perhe pitää jalkasi maassa.

Vesimies 20.1.-18.2.

Purat ylimääräistä energiaa perheeseen ja ystäviin. Aiemmin tänä vuonna orastanut romanssi näyttäisi kuivuneen kokoon. Tai kenties se tarvitsee vain vähän rohkaisua herätäkseen uuteen eloon? Anna kevään lämmittää ja ole rohkea ratkaisuissasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat tavata sukulaisia ja ystäviä, joita et ole nähnyt aikoihin. Älä pelkää tunteita, sillä ne osoittavat toisille, kuinka paljon välität. Ilmassa on monenlaista rakkautta, mutta jos etsit jotain erityistä, pidä silmät auki.

Oinas 20.3.–19.4.

Shoppailuhimo näyttää iskeneen sinuun toden teolla. Kenties pieni hemmottelu voisi olla paikallaan. Muista kuitenkin, että lasku odottaa ennen pitkää. Uusi tuttavuus voi osoittautua joksikin aivan erityiseksi, mutta oletko valmis muutokseen?

X