Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 29.7.-4.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Ilmaisukykysi on nyt kohdallaan. Jos tarvitset tukea suunnitelmiisi tai haluat onnistua työelämässä, voit viehätysvoimallasi tehdä vaikutuksen toisiin. Ihmiset haluavat tukea sinua nyt ja tulevaisuudessa, ja saat heiltä hyviä neuvoja.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Inspiraatio voi iskeä hetkellä millä hyvänsä! Saatat tehdä rohkean liikkeen, jota et olisi uskonut vähän aikaa sitten. Et ehkä näe tuloksia heti, mutta saavutat ne ajan myötä ja voit olla niihin tyytyväinen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sosiaalisuus ja romantiikka korostuvat tällä jaksolla. Rakkauselämässä riittää vipinää, ja äskettäin hiipunut suhde voi syttyä uuteen roihuun. Huomaat yllätykseksesi, että kasvatte lähemmäs toisianne.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kosmos rohkaisee sinua loistamaan, ja saatat tutustua juuri oikeisiin ihmisiin. Oletko valmis etenemään urallasi? Tulevat viikot ovat omiaan tähän. Myös koti- ja perhe-elämässä tapahtuu positiivisia käänteitä, jotka yllyttävät sinua ottamaan rohkean askeleen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sana on hallussasi, ja toiset ovat kiinnostuneita siitä, mitä sinulla on sanottavanasi. Tämä voi johtaa arvokkaisiin suhteisiin tai tarjouksiin. Ole avoimella mielellä viikonloppuna tai saatat jäädä paitsi jostain hienosta joustamattomuuden vuoksi.

Kauris 21.12.–19.1.

Eteesi saattaa ilmaantua sijoitusideoita, joten ole aloitteellinen ja mieti tarkkaan, mitä voisit tehdä. Taloudellinen tilanteesi voisi hyötyä uusista mahdollisuuksista. Ole valmiina villeihin seikkailuihin, sillä dynaaminen Mars avaa sinulle uusia ovia.

Vesimies 20.1.-18.2.

Ole valmiina tuottoisaan mahdollisuuteen, vaikka saisitkin odottaa tuloksia jonkin aikaa. Pääset korjaamaan menneiden ponnistelujen satoa ja näet uuden kehityksen muodostuvan silmiesi edessä. Ympärilläsi on voimavaroja, joista voit hyötyä.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet voinut olla kiireinen työtaakkasi alla, mutta nyt pääset nauttimaan työsi hedelmistä. Voit hioa suunnitelmiasi viikoiksi eteenpäin. Kuuntele intuitiotasi, etenkin jos se kuulostaa merkitykselliseltä.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet valmis ottamaan kaiken hyödyn irti sosiaalisesta tilanteesta ja pystyt kääntämään asiat eduksesi. Näytät vakuuttavalta toisten silmissä ja pystyt organisoimaan toimesi helposti entistä tuottoisammiksi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kunnianhimosi ja luovuutesi heräävät henkiin, ja lähestyt tavoitteitasi. Pystyt myös ottamaan käyttöön unohdettuja taitojasi. Samalla voit tutkailla mahdollisuuksiasi romantiikan saralla.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet vauhdissa, ja puhelahjojesi arvo korostuu. Nyt on oiva hetki tehdä tuttavuutta hengenheimolaisten kanssa, osallistua taloudellisesti kannattaviin projekteihin ja opetella uusia taitoja. Ole seikkailunhaluinen tai saatat menettää hienon tilaisuuden.

Rapu 21.6.–22.7.

Navigoi intuitiosi johdolla, ja jaksosta voi tulla käänteentekevä. Kun sydämesi vie sinua kohti uusia kokemuksia, saatat rikastua mittaamattomasti. Jotain hyvää on tapahtumaisillaan. Oletko valmis rakkauteen?

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

 

X