Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.−9.12.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Ihmissuhteet etenevät usein sykleittäin ja käyvät läpi erilaisia, voimakkaitakin muutoksia. Sinä ja kumppanisi olette nyt seestyneessä vaiheessa. Jokin uusi aspekti voisi antaa vielä uudenlaisen merkityksen elämälle.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat huomata, että olet kasvanut ulos joistakin rutiineista ja haluaisit tehdä asialle jotakin. Kenties voisit määrittää uudelleen tiettyjä rooleja tai kyseenalaistaa sinulle asetettuja odotuksia. Viikonloppuna olet valmis tarttumaan hienoon mahdollisuuteen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Haluaisitko löytää uudelleen jonkin luovan intohimosi? Nyt aika voisi olla kypsä ja voisit herättää eloon taidon, joka on uinunut käyttämättömänä viime aikoina. Haluaisitko enemmän arvostusta? Onnenpotku voi muuttaa toisten mielikuvan sinusta.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakso keskittyy kotiin ja perhe-elämään. Saatat löytää inspiraation tutkimalla perheesi histo­riaa. Saamasi materiaalin voit työstää itsellesi sopivaksi. Oletko valmis hemmotteluun? Mieltäsi elvyttävä paljastus saattaa nimittäin odottaa sinua piakkoin.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinusta tuntuu, että sinulla olisi paljon sanottavaa, ja se pitää paikkansa. Kyse on nyt siitä, millä tavalla ilmaiset itseäsi, sillä samalla saatat helposti loukata lähimmäisiäsi. Lempeällä otteella pystyt käymään käsiksi monimutkaiseenkin aiheeseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Talousasiat korostuvat liittyen rahaan tai yleiseen epävarmuuden tunteeseen. Haluaisit kenties keksiä jotain piristävää, joka veisi ajatuksesi muihin asioihin, mutta vältä nyt kuitenkin heräteostoksia. Sosiaaliset kontaktit saavat esiin sinun parhaat puolesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Maton alle lakaistut tunteet saattavat tulla nyt esiin. Impulsiivisesti lausutut sanat voivat paljastaa vaiettuja asioita. Oli kyse sitten ystävästä tai kumppanistasi, tahdikkuus ja lempeys auttavat korjaamaan tilanteen.

Rapu 21.6.–22.7.

Yritä muuttaa aikataulusi väljemmiksi ja koeta samalla käydä läpi tärkeysjärjestystäsi. Saatat etsiä jotain uutta sisältöä elämääsi ja päätyä unelmoimaan, millaista olisi, jos elämä olisikin ihan toisenlaista.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko vähän ihastunut? Jos niin on, se on voinut tulla sinulle yllätyksenä. Toisaalta voit pitää tätä tapaamista kohtalona, jonka tarkoitus on opettaa sinulle jotakin, mikä voi muuttaa elämäsi. Saatat tuntea olevasi valmis uusiin seikkailuihin ja mahdollisuuksiin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko valmis ottamaan kun­nian työstäsi? Tällä jaksolla saat kenties valmiiksi pitkään käynnissä olleen projektin. Mikäli olet tyytyväinen lopputulokseen, on paljon mahdollista, että monet muutkin ovat. Tämä voi edistää suuresti katu-uskottavuuttasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinua saatetaan yllyttää ottamaan uusi askel elämässäsi. Mikäli salainen haaveesi on ollut jättää vanha ja epätyydyttävä elämä taakse ja aloittaa uusi aikakausi, voivat tulevat päivät, viikot tai jopa kuukaudet olla hyvin jännittäviä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos mittaat omanarvontuntoasi ansaitsemallasi rahalla, tämä viikko voi olla käänteentekevä. Kuluva kuukausi saattaa olla monella tapaa paljastava, kun etsit vastauksia talousasioihin. Varaudu kuitenkin ensin hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot.

X