Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.-9.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on hyvä aika miettiä viime vuotta, sillä sen jäätyä taakse pystyt tarkastelemaan asioita entistä selvemmin. Käytä energiaasi ystävällisyyteen ja toisista huolehtimiseen. Älä myöskään unohda itseäsi. Mieti, mikä olisi hyväksi sekä toisille että itsellesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Muista kiittää läheisiäsi heidän osuudestaan hyvinvointisi eteen. Kuinka usein oikeastaan todella kiitämme toisia? Monesti pidämme läheisiä ihmisiä itsestäänselvyyksinä. Ensisijainen tehtäväsi on nyt saada toiset tuntemaan olonsa mukavaksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Yritä rentoutua ja mennä virran mukana. Auta läheisiäsi aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Ryhmässä toimiminen ei useimmiten viehätä sinua, mutta tällä kertaa tilanne saattaa olla erilainen. Anna toisille mahdollisuus näyttää, kuinka paljon he arvostavat sinua.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet energisellä ja päättäväisellä tuulella, joten toisten voi olla vaikea saada sinut muuttamaan mieltäsi. Miksi he ylipäätään haluaisivat sitä? Ehkä he toivovat voivansa viettää jatkossa enemmän aikaa kanssasi. Yritä löytää kompromissi tilanteen rauhoittamiseksi.

Härkä 20.4.–20.5.

Pyri toimimaan oman mielesi mukaan. Aina se ei sovi kaikille, mutta useimmiten juuri sinä olet valmis kompromisseihin ja saat paljon vähemmän kuin annat. Eräs sinuun ihastunut saattaa pitää sinua vähän kopeana. Oletko edes huomannut häntä?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulla on vahvoja ideoita siitä, kuinka suunnitelmia kannattaisi edistää. Ole valmis jakamaan ne toisten kanssa. Jotta saisit tasapainoisemman kuvan asioista, kuuntele myös muiden mielipiteitä. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä kaikesta, mutta pysy käytännönläheisenä.

Rapu 21.6.–22.7.

Etsitkö inspiraatiota? Pallottele ideoita ja ajatuksia toisten kanssa. Kuka tietää, millaisia uusia ajatuskuvioita saatte aikaiseksi. Huomaat, kuinka hauskaa ja antoisaa yhteistyö voi olla. Sinua askarruttava asia tuntuu ratkaisemattomalta, mutta onneksi se ei ole sitä.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntuuko sinusta, etteivät kaikki asiat ole olleet täysin otteessasi viime aikoina? Edistyminen vaatii kuitenkin kaikkien tosiasioiden kohtaamista. Mikä asia kaipaa mielestäsi eniten muutosta? Mieti tarkkaan päätöstäsi, ettet joudu myöhemmin katumaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Intohimoiset tunteet ovat johdattaneet sinut uudelle polulle. Tuntuu siltä kuin todellinen sisimpäsi paljastuisi. Hakeudu sinua inspiroivien ihmisten seuraan ja vältä niitä, jotka nakertavat itseluottamustasi. Kun aika tuntuu sopivalta, kerro tunteistasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinusta voi tuntua, että toiset pyytävät sinulta liikoja. Anna heille edelleen mahdollisuus ottaa ohjakset käsiinsä ja koeta itse ottaa vähän rauhallisemmin. Romantiikka ja rakkausasiat valtaavat mielesi, mutta onko nyt oikea aika ja paikka?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Koeta rentoutua, kerätä voimia ja kasata ajatuksiasi. Monet asiat ympärilläsi ovat muuttuneet, joten ei ole ihme, jos tunnet olosi välillä hämmentyneeksi. Muutaman viikon päästä pystyt jälleen rauhoittumaan kunnolla. Tee vihdoin asioita, joista nautit.

Jousimies 22.11.–20.12.

Älä tee turhaan muutoksia asioihin, jotka ovat sujuneet hyvin tähän asti. Tietty levottomuus häviää, kun pääset edistämään asioita ja tunnet olevasi omalla alallasi. Koeta olla avoin kumppanillesi. Kenties voisit suunnitella jotain erityistä viikonlopuksi.

X